Monday, November 15, 2010

Last SEM!!!

-assalamualaikum-
pejam celik pejam celik...
dah hujung tahun...
tak sangka aq....
dah berakhir upanya semster 5..
lepas 2 minggu memeningkan kepala dengan finak exam..
akhirnya semua ni selesai..
mmg gila aq jadinya nak jawab solan sem ni..
rasa menyesal pon ada...
harap2 takda la paper yang kantoi..
emm.. tengah boring ni tak tau nak buat apa..
ada berukband pon tak bayar...
cc juga tempat aq layan... hahahhaaa
paling menyedihkan mana aq nk cari duit daftar sem 6...
sebut pasal sem 6??? macm2 aq pikiq...
menggeletar aq asa...
ahhhhhhhhhh....
macam tak caya pon ada..
tak terasa dah hampir 3 thn aq study...
awal bulan 12 ni daftar sem baru...
bulan 5 dah abis...
perkara yang aq tak mau lepaskan
semestinya berpisah ngan member...
perkara menyedihkan setiap kali tukar tmpt stdy..
bukan senang nak dpt membr2 yang sportg..
tmbah gila2 ckit
apa pon kena terima hakikat...
harap sem depan boleh bagi memori yang indah dalam idup aq..
emmmmmmm..
sem 6.. pasti semester y sukar..
aq kena pulun stdy klu xmau pointer aq jatuh..
klu tak, xda harapan la aq nak smbg stdy...
org kata 'usaha tgga kejayaan' betol ka??
lastly..
aq arap semua mmber2 aq dah ready tok masuk bulan 12 ni..
k wasalam..

Kembali Bermain Lumpur

-assalamualaikum-
memories 04/11/2010
bencana alam melanda....
banjir yang menyelubungi negara malaysia...
malang nasib aq tahun ni kerna terlibat skali dalam banjir besar ni...
macam biasa la...
lepas banjir kena la cuci umah...

ni dia pasukan pencuci umah..

mula2 kenalah punggah semua barang dalam umah...
habis semua perabit rosak kena banjir..
maklumlah.. 3 hari berendam dalam air..



bila dah kosong dalam umah... kat luaq pulak yang berselerak..
aduhhhhhhhhh...


tengok tu...



motor pon dah jadi sasaran letak barang...


rehat kejap lepas punggah barang...
masalah kedua mula melanda...
tekanan air rendah..
mcm mana nak cuci umah???


kena la tggu sampai air lam tangki penuh dulu...


keja y memenatkan...
mengeluarkn lumpur dalam umah..



muka semangat wat keja.. hahhahahhaa



akhirmya ciap mencuci umah...



dalam penat2 pon dan lagi berposing...
hahahhahahhaaa
apa nak jadi la..
yang penting umah ciap dicuci..
boleh tidur dgn aman..
tak payah la merempat lagi..
hehhehehhhee

Berkampung Di Tasik

-assalamualaikum-
kali ni aq nak masuk gambaq2 kami lepak kat tasik time banjir...
merempat sekejap buat ubat tidoq...
tu la.. bila malam pakat meronda tengok air banjir..
bila siang pakat cari tempat nak beradu..
nasib la tasik jitra ni tak nek air..
boleh la kami beradu dgn aman..
hehhehehehehee

ni la wajah2 mangsa banjir yang kemengantukan.....

dah la gi dok berposing depan sidemirror...

port menarik dah jumpa...


mula membaringkan badan masing2..
hahahhahaa...



tengokk... dah ada yang golllllll...



tu dia...
bergelimpangan.....
hahahhahahaaa...



akhirnyaaaaaaa...




ni la serba sedikit cita kami time banjir...
hahahhahahaa...
sedaq2 ja dah 3.30 ptg....
org penuh kat sekeliling dok menjala ikan..
segan aq..
hahahhahaaa..
so, ni la pengalaman aq merempat di hari banjir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers