Tuesday, April 15, 2014

Cave of Darkness

assalamualaikum


aku kembali lagi...
mengadap laman putih yang kosong
harus aku coretkan sesuatu untuk mewarnainya

so malam nie nak kongsi gambar2  berjimba
dengan geng2 kuat a.k.a orang2 penting UUM tahun lepas
tahun nie pon masih penting lagi diorang nie...
hahahhaaa... semuanya berbakat besar nie...




dan ni lah orang2nya yang sudi mambawa aku jejalan...
hehehe... thanks a lot
kena pada masanya... aq tengah borink gila time tu...

ok.. aq perkenalkan sorg demi sorg...
bermula dgn jejaka y duduk sbelah kanan 
berseluar panjang warna PINK gituuu
itulah my boss a.k.a Mantan Presiden DPP Bank Rakyat (Wale)
tak tahu apa tu "DPP" sila tnya student2 UUM... hahaha

next yang blakangnya... 
Mantan Presiden DPP Bank Muamalat (Yam)... 
juga merangkap senior akaun aq masa di PoliMas dlu
tapi hakikatnya masuk UUM baru tau dia senior poli... hahaha...

sebelahnya... Mantan Presiden DPP Tradewind (Fara) ...
(Nas) Mantan Presiden DPP MISC

next yang sama saiz dgn aq tu...
(Bob) Mantan Presiden DPP MAS
bob aq mula2 kenal masa kitaorg baru dilantik jadi JKPS
tak tau apa tu "JKPS" mohon tnya student UUM juga :p
kami satu group masa kat Kem Ulu Kenas sekali dgn Yam...

dan yang terakhir
Mantan Presiden DPP TNB (Hasif)

kami semua sebenarnya bawah satu jawatankuasa
yang dikenali sbgai "JKPS"



muka sesorang semua happy2 jer...
perangai jngn tnya laa
semuanya gila2 remaja... 
aq y jarang melepak dgn diorang pon x rasa janggal
hahahahaa... muka2 last sem... :)




siyesly... aq xreti la nak selfie2 nie semua...
diorang ni la pengaruhi aq... ajaq aq benda bukan2...
kahkahkah...




btw... aq dah la x g gua kelam... 
last jejak kaki situ xingat berapa kurun y lepas
soo mg xcited la bawa baju semua nak mandi...
tapi sampai2 ja rasa terkilan tngok keadaan air dia masa tu
keruh (dah serupa air teh ais bungkus ikat tepi)
tak sanggup aq nak turun mandi...

last2 Wale ngan Nas ja yang turun berendam... 
kami y lain dok tepi keja menggelakkan diorang berdua jaa...
hahahahaa




dan satu lg yang menyedihkan
bnyak sngat adik2 bawah umur kat situ
mungkin dah masuk sekolah menengah aq asa...
tapi badan sesorang kecik2 mcm sekolah rendah...

time mandi bukan main lagi berpeluk2 sakan lelaki prempuan
mengalahkan orang dewasa...
sekali tengok sedey sngat... muda2 dah rosak akhlak...
sapa nak disalahkan??? mak bapaknya kah?? atau diri sediri???
korang pikir2 la sendiri... aq xtau apa nak jadi muda mudi zaman skrng nie

aq bersyukur sngat masa zaman muda/i aq dulu dikawal ayah aq
pergaulan aq terbatas... xbebas pegi memana...
kalau ayah aq wat leka... 
mungkin aq juga sama rosak macam bebudak tu...
korang patut berterima kasih dkt ayah/mak 
sebab xpenah lupa tanggungjawab mendidik kita




oklah... aq malas nak membebel panjang2...
kang pompuan baca takut pulak dgn aq...
wakakakkaaa...

lastly... thanks buat semua mantan2 presiden JKPS
sebab sudi terima kehadiran aq hari tu...
siyesly aq enjoy gelak2 dgn hampa semua...
ada masa insyaallah kita lepak lagi :)


p/s: 
buat korang y xtau singkat tadi... meh aq gtau...

DPP - Dewan Penginapan Pelajar
JKPS - Jawatankuasa Kepimpinan & Pembangunan Siswa
UUM - xtau meh aq nak luku kepala satu kali :p


wassalam
adiosss... amiosss...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers