Sunday, February 12, 2012

Aku Redha...

 -assalamualaikum-


hai korang...
tengah buat apa???
dah lama kan aq xmasuk blog nie
xda semangat nak berblogging bila kat kampong...


pagi nie dah masuk hari ke-3 result exam aq kluar
mmg aq takot sngat2 nak semak
takot ada yang tak lopas...
tapi pagi tadi bila buka web UUM
then aq tengok semuanya OK!!!
alhamdullillah...




cuma pointer aq agak rendah
klu nak up pointer lepas nie mmg kena pulon laaa
sedih tapi aq redha 
sebab aq tau result aq tu sepadan dengan usaha aq yang agak kureng
yang pasti lepas nie aq kena lebih fokus




masa rehat dah abis bro!!!
kena ready untuk semester ke-2 pulak
bnyak benda nak kena sedia nie...


esok mungkin aq dah kena balik UUM
ada mmber MPP ajak join orientasi untuk student intake 2012 punya
so ari nie dah kena start cari baju2 yang berkenaan...
pack barang siap2 la nooo...
esok x kalut...


nanti bila dah ok cikit aq update bnyak2 noo
macam2 xtvt aq buat sebulan bercuti nie
xsabar nak update dalam blog
so korang tunggu ehhh...


wassalam
adiosss... amiosss...

9 comments:

  1. baru sem 1...huhu..
    takpe2..sem 2 pulun la noh..^_^

    ReplyDelete
  2. Naiemah Ramli : tu la... lepas nie kana pulon lebih laa... haishhh... takot gak aq

    ReplyDelete
  3. congrates tuk result.. :)

    #uum ke?? dekat jela kite..hihi.. :P

    ReplyDelete
  4. Cinta Siswi : tq... awak stdent UUM juga ka???

    ReplyDelete
  5. apa kata upload screenshot result. sharing is caring

    ReplyDelete
  6. agak masalah : huhuhuuu.. malu la... result terok...

    ReplyDelete
  7. tahniah..tingkatkan usaha tuk sem baru plak..dont give up ok..singgah sini..lama gak xsinggah..

    ReplyDelete
  8. xpe2,,pasni usaha lg ok?yg penting sume lulus..jgn kasi fail.hehehehe

    ReplyDelete
  9. Tiramisu Fatiema - thanks nooo.. harap2 sem ni akan lagi baguih...

    Norlida Ramli - hehehee... compom... lulus tu penting... hat tu y paling takot

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers