Wednesday, April 25, 2012

WW #17 - Layan Beb!!!

-assalamualaikum-


Gambar 1



Gambar 2



prev :



p/s : 
bukan niat untuk mengenakan sesiapa
tapi tuan punya badan dok tnya knapa gamba dia xmasuk blog aq
haishhh...
klu dia mintak gambar nie masuk blog BEN ASHAARI ok la juga
baru la cepat famous.. 
blog aq apa ada???

hahhahahaa... 
ni la namanya penat otak...
blajaq lama2 pon penat ooo...
bukan badan ja penat... 
otak penat lagi teruk wey...


wassalam
adiosss... amiosss...

7 comments:

  1. haha. kawan2 zera pon sama. bila dyorg tertido dlm klas, time tu dengki candid gmba dia. comel kan? hehe

    ReplyDelete
  2. Zera Eira - hahhahaaa... tu la... ari tu dia mintak fon... ingatkn nak delete gambaq dia... upanya dia suruh upload lagi masuk blog... hahahhaa.... boleh pulak offer orang sebaq gambaq dia tidoq

    ReplyDelete
  3. ✗ abiz2 snapped org tido...aku Igt zaman poli jaa...smpai masuk U pun Sama jugak...berubah laa wey...

    ReplyDelete
  4. haha..blh plk kwan ang suruh masuk gmbaq dia tgh tidoq..btw..nice picture. :) pasni agak2 da lagi x gmbaq org tgh tidoq?

    ReplyDelete
  5. jimmy - rugi ang xda.... klu ang ada aq xtau laa... macam2 koleksi orang tidoq kat sni... hahahaa

    ain - xtau laa... boleh pulak dia mintak aq post.. hahahaa... kat sini orang tidoq tak cover mcm poli dulu... pompuan pon sama ja.... klu aq nak snap boleh sngat... hahhahahhaa

    ReplyDelete
  6. hahahah
    ni mmg bersungguh2 study ni smbil tetido =p
    kihkih

    ReplyDelete
  7. Norlida Ramli - hahhahaa... otak tengah letih.. biasa laaa...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers