Sunday, January 6, 2013

Salam 2013, Selamat Tahun Baru

-assalamualaikum-


hai semua... 
aq kembali lagi buat pertama kalinya di tahun 2013
bersama gambar yang aq edit time tengah borink tadi... 
cilok2 kat en. google ja.. last2 jadi mcm ni... 
hehehehe




ok lah... entry pertama di tahun baru ni aq xnak berceloteh panjang
dek kerna aq masih dalam mood exam
so... just nak ucapkan 

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 
2013 MASIHI

semoga segala kedukaan n kenangan pahit ditinggalkan bersama 2012
dan bertandang ke 2013 dngan hati yang suka gembira...

tahun ni aq xbuat azam baru or renew azam lama2
sebab aq mmg xsuka berazam... azam tinggal azam!!!
x pernah tertunai pon tiap2 tahun.. hahahha
aq harap tahun 2013 ni 
lebih mendewasakan dan mematangkan aq

semoga aq dapat menjalankan tanggungjawab sebagai
"hamba-NYA, anak, pelajar, perintis"
dengan penuh kesungguhan dan keikhlasan

lastly... aq nak ucapkan selamat bertempur buat rakan2 aq
yang telah/masih/baru berperang dengan final exam
semoga kalian mendapat DEAN LIST sem nih...
go go go... lakukan y terbaek :)


wassalam
adiosss... amiosss...

1 comment:

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers