Monday, January 7, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri

-assalamualaikum-




haloooooooooooooo...
abis ja exam petang tadi aq tengok pasal segmen ni penuh kt mukabuku..
oleh kerna xramai tinggalkan link dari negeri kelahiran aq.. 
so aq terpanggil tok join sekaki
k lah... aq merupakan BLOGGER DARI NEGERI:

|
|
|
|
V


penah tengok tak lambang ni...
kalu x penah mohon tanya uncle google... kekekeke
soo... disebabkan aq mengantok n letih baru setel exam
aq xnak kecoh lama2 malam ni... just nak gtau

aq bahagia kerna diberi kesempatan untuk stay kat sini
bangga dilahirkan disini...
bangga dapat didikan/sekolah disini...
bangga juga masih sambung belajar di negeri ni...
disinilah "Tanah Darahku Tumpah"


sekian saja buat seketika
wassalam
adiosss... amiosss...

43 comments:

  1. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... jemput singgah lagi dilain waktu :)

      Delete
  2. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. perak maliiiiiiii...
      jiran ambe loni...
      thanks sudi singgah sini :)

      Delete
  3. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... siap sudah kunjungan balasnya :)

      Delete
  4. saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice Blog :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganu kiteeeeeee...
      bila agaknya nak sampai ganu nie..
      hehehehee... thanks

      Delete
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganu lagi... siap sudah kunjungannya... salam perkenalan juga... keep in touch k

      Delete
  6. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... berpantun-pantun gitu...
      i like... hehehehee
      thanks singgah sini

      Delete
  7. orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga dari orang kedah... :)

      Delete
  8. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. ganu lagi...
      sila-sila la ke kedah...
      heheheheee

      Delete
  9. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. post mai kopok lekor kt orang kedah cikit... hehehhehe

      Delete
  10. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  11. blogger selangor dtg terjah blogger kedah.

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah terbang kesana... salam blogger

      Delete
  12. assalamualaikum, blog dri melaka dtg melawat...jom follow back..

    http://kembarber4.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  18. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  19. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. selamat bersegmen ciksu join juga.
    jemput singgah

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  21. Hai ! Mailey datang melawat ! ! Dari segmen yang sama :) Ohh yaa ! follow done ! ! Jemput singgah ke Kuching , Sarawak ye :)

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. uik.. salam. saya datang jauh2 dari sabah singgah anf following blog org kedah ni.. http://nurthecutie.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

    http://bungajauh.blogspot.com/

    done following here ! salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  25. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^_^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  27. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  28. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  29. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  30. Follower awak ke 1167 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  31. thanks semua blogger2 yang gojezzz sudi singgah ke blog anak kedah :)... done following u all's

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers