Thursday, June 10, 2010

YES!!!!! latihan industri dah abis

-assalamualaikum-



hari ni dah masuk 6 bulan aq buat praktikal... mmg tak sangka begitu cepat masa berlalu... pejam celik, pejam celik dah abis... happy sungguh aq rasa... tak da lagi aq nak tunggang motor lama2 dipagi2 buta... n yang paling penting takdala makcik kedai petani tu bosan tengok muka kami ni lama2... (almaklumla..tiap2 ari makan kat kedai yang sama ja...hahahhahaaa) gembira bila dah abih...
bnyak pengalaman aq timba kat cni...
nak buat ni la, nak buat tu la...
mcm2 pengurus tempat ni ajaq aq ngan member...
hahahhahahhaaa...
mmg happy..



tapi dalam kegembiraan ni...

sekali sekala terasa juga kesedihan...
bilamana kami dah nak tinggalkan firma ni...mcm tak percaya pun ada...
kenangan kerja kat cni boleh la...
kerja tak bnyak...tapi best sebab dapat bos yang sempoi...
kemarin (9/6/2010) bos ciap belanja makan lagi nak rai kami tamat latihan...
jauh dia bawak kami p makan...
hahhahaahhahaaa...
sepatutnya kami la kena blanja bos...
tapi balik2 dia pulak yang mengofferkan diri...
(kami pun bukan berada sangat...huhuhu)
mmg bertuah dapat firma ni untuk wat latihan...
wat keja cool senantiasa...bos tak penah bagi pressure...
tpi keja mau ciapla...
hahahaahhahaaa.....



walaubagaimanapun... karang ni aq tengah dilema ngan satu problem...
xlain xbukan report teknikal aq la...
masa baru start latihan mmg semangat nak buat...
tapi bila dah nak abis separuh jalan pun aq tak ciap lagi..
mmg nak mati aq ni...dah la lepas ni cibuk ngan kenduri kahwin akak aq....
mcm mana aq nak ciapkan arrrrrrrrrr...
tension...tension...tension...
klu nak kata masa tu sentiasa ada...
masalahnya diri aq ni... semakin hari semakin malas...
mgkin sebab masa praktikal ni aq bebas sangat...


apa2 pun aq berazam nak buat report tu bagi abis cepat...n aq dah janji ngan mak bapak aq...
sem dpan nak study betoi2...hahahhahaa (boleh harap ka???
aq kena lawan nafsu malas aq ni...
kena ciapkan kerja cepat...nanti bertimbun pulak jadinya...
dah la awal sem ni aq ada test UBS STOCK CONTROL....
ni pun satu masalah lagi...aq tak study lagi ni....waduh3.....
bnyak masalah problem aq kali ni...
harap2 semuanya menjadi...

last skali trima kasih kepada "En. Bahadon Abdullah" & "Zulfahmy & Co."
kat cni aq dah blajaq banyak benda...
harap2 aq tak lupa semua ni...
k...semoga ketemu lagi dilain waktu...
wasalammmmm...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers