Wednesday, December 22, 2010

Saja2 tengah boring...

-assalamualaikum-

sejak 2,3 menjak ni tak best pula aq rasa
nak berblog pon malas...
hahhahahhaaa
ni semua disebabkan masalah line celcom la
nak kata aq tak bayar pon baru ja langsaikan utang ngan diorang
emmmmm...
tah bila network ni nak pulih...

dengan masalah influenza apa tah yang terlekat kat aq sejak 2,3 ari ni..
nak ke klas pon jadi malas...
keja dok bersin ja memanjang...
ciap member buat status dlam fb sruh jaukan diri dari aq..
kejam3!!!
klu demam terus kan senang, leh la aq rehat terus kat umah...
(hahahhahahhaa... alasan nak ponteng la 2)

apapon malam ni baru ja lepas makan ngan member2 yang agak ramai n riuh...
hahahhahaaaa
boleh la bergelak2 besar sambil sebarkan virus aq ni...
(padan muka korang....hahahaha)
hopefully cepat la penyakit ni ilang... rasa xselesa sangat
rimas sunggh... hahhaaahhaa

kepada rakan2 blog yang ziarah blog ni sory la aq tak ziarah balik...
nnt bila line dah ok aq ziarah balik noo...
bukan apa nak tunggu loading satu2 page pon berjam..
tension aq tunggu....
hahaahahhaaaa... by the way, thanks sangat sebab sudi ziarah cni...

stakat cni dlu noo..
salam satu blogger

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers