Wednesday, December 15, 2010

Keindahan Kuala PERLIS!!!

- assalamualaikum -

memories 12/12/2010

kali ni orang utara menjelajah ke utara pulak....
hahhahahahaa
berkonvoi ke kuala perlis di utara tanah air

niat asal nak ke hospital kangar...
lepas ke hospital terbawa pula ke cni...
boleh la kami release tension sambil
makan makanan yang agak sedap kat c2...

perjalanan yang mengebaskan seluruh isi badan
dengan kelajuan purata mencecah 55KM/hour....
haahhahhahahaaa....

apa pon semua sampai n balik dgn slamat



macam2 ragam masa dalam perjalanan




tempat yang dituju akhirnya sampai jua...



inilah keindahan kuala perlis
dibuai bayu petang yang segar lagi nyaman
cuaca yang indah mengiringi alam











nilah antara gambar2 yang disnap oleh jurufoto y xbersijil...
heehhehehheee

perjalanan pertama bagi sem 6
lepas ni apa pula prancangan???
mana pulak tempat nak pegi...

apa pon ptg tu mmg enjoy
sempat makan kat gerai dc2 sblam berangkat pulang

diharapkan ayah iela dila cepat sembuh &
boleh balik kerumah xlama lagi

k setakat ni dulu coretan buat kali ni...
wasalam

2 comments:

  1. chanteq kan gambar2 yg aku tangkap . tapi bila korg tangkap gambar aku . hampeh je . huh

    ReplyDelete
  2. Ieda - nak wat cam na... tangan ang sorang ja y berseni pon... tangan aq nie bukan ada seni2 fotography semua nie... just tangkap suka2 ja...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers