Wednesday, December 8, 2010

Sambutan Hari Jadi

-assalamualaikum-

memories 07.12.2010

slamat mnyambut awal muharam

sambutan hari lahir kawan aq
mangsa kali ni nadiah syazwani
gambaq ni disnap kat Tasik Darulaman Jitra
aq masukkan juga la even gambaq kami jurufoto ni satu pon tak tertangkap...
hahahahaaa



mangsa ari ni nampak epy ja cos dia tak tau kawan2 dia ni dok rancang nak men'tepung'kan dia...
hahahhahahaa


semua tengah dok prepair time ni..


geng2 yang meriuhkan suasana kat tasik yang penuh ngan makhluk2 bumi masa ni...


ish3.. sempat lagi tuu..


bab posing memosing serah kat depa..



makan kacang ja!!!!


e'eleh... aksi suap menyuap la pulak.....


mangsa kita yang dah nak tranfer jadi putih masa ni
baru lepas maen kejar2
satu padang lari..
takutkan tepung..
hahahahaa



emm... lpas ni akan menyusul lagi beberapa mangsa yang didalam planning...
tah knapa malam ni tak da idea nak mengarang blog aq ni...
maybe letih kot... mata pon ashik tengok bantal ja...
hahhahahaa..
apapon hapy bufday to my prenz...
smoga segala yang dihajati tahun ni menjadi kenyataan...

-salam maal hijrah-

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers