Monday, April 11, 2011

Majlis Perkahwinan Sepupuku

-assalamualaikum-


dah lama rasanya xsinggah kat blog nie...
almaklumla..tengah menyibukkan diri dgn final exam
apapon malam yang kelapangan nie aq nak update blog puas2
ahahahhhahaaa.. bnyak entry aq nak masukkan malam nie...


pertamanya aq nak ucapkan tahniah kepda sepupu aq Nadiana kerana telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya Man.


kat bawah nie aq masukkan beberapa keping gambar yang sempat aq snap
xsempat nak ambek gambaq bnyak2
cos pagi tu aq ada kuliah, jadi petang baru sampai umah kenduri



pasangan pengantin baru tiba


time makan...muka sorg2 dah lapaq tuu


nie time posing dalam bilik...



apapon selamat meneruskan kehidupan sebagai sepasang suami isteri
semoga ikatan ini berkekalan ke anak cucu
n cepat2 dapat anak nooo... hahahahahaa


k, wasalam... adiosssss

1 comment:

  1. Ewah ewah... pepandai jer dia karang... tah betul tah tidak.
    .. hehe gurau jer ... best cerita nie .. thanks.

    Also visit my web blog :: Tips Isteri Power

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers