Tuesday, April 12, 2011

Time Bersukaneka...

-assalamualaikum-


hai semua...
pa khabaq??? harap semuanya sihat sentiasa
ok... hari nie aq merajinkan diri upload gambaq2 last day hari jabatan...


kali nie xtvt simple ja...
mula dengan solat sunat dhuha then sukaneka
tok xtvt kali nie aq n 3,4 orang lagi teman tak terlibat sekali cos kami jadi sukarelawan tok jaga makanan pensyarah
sooo, berkurang la gambaq eden...


k, gambaq yang aq masukkan nie masa nak bermula sukaneka


dalam sebesaq2 polimas..
port tepi tong sampah juga yang jadi pilihan member2 aq nie...
hahahhahahaa.. nasib la gambaq aq xda....


masing2 buat muka tahan kentut...
hahhahahhahaaa...
muka menagih simpati lanie...
orang kedah panggil wat "muka ketat"


geng2 yang sudah get ready nak maen permainan kanak2 bawah umur...
hahahhahahhahaaaa... semangat kesukanan...
itu yang kita mau...


jelusnya aq... depa dan lagi bergambaq ngan ayahanda imran
mana aci... xjemput aq join skaki


yang nie pulak pakat dok perasan...
hahahhahahahhaaaa
mengata depa nie mmg best...
lagi pon depa bukan tau... hahahhahahaaa


tersengih ketua jabatan
muka dia sentiasa senyum... peramah orangnya...
ditemani 2,3 orang pensyarah yang laen


time nie aq baru abis tolong jaga makanan...
sempat juga snap gambaq ngan member2...
jadilah... ada juga kan... hahahhahhahaaaa


masa dalam dewan besaq nak tunggu majlis penutupan...
orang laen sibuk dok kat luaq...
kami kat dalam berposing sakan dengan pensyarah...
hahahhahhahaaa... bukan senang nak bergambar skali...
biaq p la orang nak kata apa pon...
janji kami enjoy




kecian aq tengok puan.. dah terkepit dah tu...
dah la bau masam... baru lepas maen panas
sabar ja la puan...


antara gambaq candid...


antara hamper2 yang kami dapat...
kaut abis bebbb...
mau tau rrr...
hahhahahaahhahaaa


gambaq dengan puan faridah


berakhir majlis penyampaian hadiah, maka abislah hari jabatan
3 hari bersuka ria dgn program yang disusun pensyarah
dapat kepuasan ++ makan yang mengenyangkan di bahagian makanan pensyarah n VIP
hahahahhahahahaaaa....
xrugi aq tolong jaga makanan....


next time klu nak tolong jaga makanan boleh la contact2 kami...
hahahhahhaaaa.. gerenti beressssss....


teringat kata2 seorang lecturer aq...
time2 sem last nie semua jadi xtive
selama 2 tahun kat poli tak penah nak join program
tapi bila dah last sem semua program nak join
mungkin dah terasa kerinduan nak tinggaikan poli
dan yang paling penting dah xlama nak berpisah dgn member
mungkin masa ni lah yang kami ada nak bagi erat lagi tali persahabatan


lepas nie semua dgn haluan masing2...
sedey pulak rasa nak tinggal semua nie
3 tahun ukir kenangan bersama kawan2
dan setahun kami dapat kenai ayahanda yang hapy golucky orangnya


lepas nie hanya fb n hdfon jadi penghubung
nak jumpa macam selalu,
kumpul ramai2 mmg susah dah
emmmmmmmmm...


k lah.. xmau touching panjang2 dalam nie
banyak lagi gambaq aq nak masuk dalam nie...
semuanya fresh2 lagi nie...
hehehhheheheee


k wassalam.. adiosss....

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers