Tuesday, May 31, 2011

Mencapai 300 Sudah

-assalamualaikum-


yeah3!!!
malam nie aq just nak kongsi salah seorang follower yang ke 300


ok, follower yang bertuah malam nie adalah:

!
!
!
!
V
saudara qamarguyz
(klu korang berminat nak berkenalan dgn blogger ni boleh la klik kat link atas nie)





tahniah... n terima kasih aq ucapkan kerna
sudi folo molo kat blog yang merapu-rapu nie
heeeheehhe...


kepada yang laen2...
teruslah datang ke blog nie ehh....
sama2 kita meriahkan....


tak dilupakan kpda saudara adam
yang menceceh follower ke-300 hari nie
tahniah sahabatku....


ok..stakat nie dulu...
wassalam
adiiooosss...

4 comments:

  1. tahniah dah capai 300 follower..saya masih di belakang.

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak Aya... sama2 la kita berblogging tambah kenalan...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    waHh..terharu..
    tengah2 bw tiba2 nampak pic sy kat cni..hehe..TQ..
    ukhwahfillah =)

    ReplyDelete
  4. sama2... terima kasih juga kpd saudara sebab sudi jadi follower ke 300 blog saya...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers