Wednesday, June 1, 2011

1Bulan 1Blogger - "JimmY"

-assalamualaikum-


hai semua... selamat petang...
tengah buat apa tu???
tengah buat kilang taek mata ker???
hehhee... xkisah la.. asalkan semua bahagia dgn xtvt msg2


ok... dipetang yg panas2 mendung nie
aq tengah mencari2 ilham...
macam mana nak buat entry
dalam dok pikir tu, ada juga aq dok bw blog2 menarik
kat c2 dapat satu idea baru


idea baru???
haaaaaaaaaaaaaaa... jeng3!!!...
(~idea lapok sebenarnya tapi baru skarang terpikiq nak buat~)


mulai bulan 6 2011 nie...
aq nak tambah satu lagi label dlam blog aq nie
Label = Mat/Minah Blogger


yaaaaa...
dalm label baru nie aq nak kenalkan member2 blogger yang aq kenal
hahhahaaa...
nasib korang la sapa yang kena
n yg pastinya sahabat2 rapat aq akan merasa dulu la...


ok.. tok merialisasikn idea aq nie
aq telah pilih seorang Mat Blogger tok diknalkan
sape???
tengok la kat bawah nie


!
!
!
V




Mat Blogger yang terpilih tok first time adalah:

(bukan nama sebenar)
nak kenal lebih klik sini


ok serba sedikit penceritaan berkenaan Mat Blogger yang bertuah kali nie...
klu korang nak tau...
dia nie seorang kaki karok yg agak tegar...
suara boleh tahan...
kiranya hujan tak turun la bila dia menyanyi
(tu tndanya "boleh tahan" la juga)
nak tengok bukti.... usha la gambar kat bwh nie..
aq snap masa dia tengah layan feeling tarik lagu





ok... selain dari kaki karok...
dia nie juga seorang yang giler2 gtu...
org giler pon xsegiler macam dia
hahahhahaaa...
korg akn paham klu dah lama berkawan ngan dia
macam2 kerenah dia nie...
sesuai la buat sapa yang slalu moody tu..
boleh dijadikan penghibur hati...





then...
yang paling xleh blah pasal member aq sorang nie adalah....



taksub dengan kaler pink
hahahhaaa.... dah macam PINKYBOY aq tengok
time pegi kuliah, xsah klu tak pakai baju pink
boleh dikatakan seminggu skali mesti ada kaler pink lah...
hahhahahaaaaaa...
harap2 masa kawen nanty dia xtempah set pelamin
n bilik pengantin warna pink juga....
hakhakhakhakhakkk...





ok.. the last point...
mamat mamat nie mmg suka dgn budak2...
pantang tengok anak lecturer..
mesti dia kacau...


sooo.. apa macam...
dah dapat gambaran tntg orangnya...
hahahhaaaa
kepada tuan punya badan harap dapat terima seadanya
hehehehheee... nie bukan kes pekena member
just nak kongsi2....
(segala kutukan segala macam tu hanyalah suka2 je... jngan disimpan dalam aty... xbaek..)


kepada member2 blogger yang laen...
~ terutamanya yang tersenarai kat tepi blog nie ~
selamat menanty turn anda...
hakhakhakhak


ok... stakat nie dulu tok kali nie...
wassalam...
adiioosss...

2 comments:

  1. neyh pokcik jimmy taw ke x pasal review dia neyh! haha!
    kaki karokkk,leyh suwh blanja la ceni

    ReplyDelete
  2. hahahahahaaa... saja xbagi tau... nnt dia tau la tu... dieya pon tunggu la turn... haaahhahahaaaa....

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers