Friday, June 10, 2011

Ada Apa Dengan NUFFNANG

-assalamualaikum-



buat pertama kali blog aq nie dipasang dgn iklan NUFFNANG
nie semua hasil dorongan rakan2 blogger
yg dok tnya knpa xpasang iklan kat blog


jadi 2,3 malam lepas aq try daftar kat nuffnang nie
dengan line berukband yang slow
mmg menyiksakan jiwa dan raga


tapi skrang nie aq still xpaham
apa fungsi iklan nie kat blog
n macam mana kita dapat manfaat dari iklan nie




pada rakan2 yang mahir dgn nuffnang nie
tolong la explain2 kat aq apa2 yang boleh dikongsi
serius... mmg aq xpaham


k, stakat nie ja noo...
klu da pa2 komen2 la kat bawah nie..
wassalam... adiosssss...

6 comments:

  1. samala tak paham jugak,haha

    ReplyDelete
  2. bila biasanya bley dpt duit?
    hehe 0.00 ja...
    macam semak pon ade

    ReplyDelete
  3. hahahaahhaaa... tah la... xbuat rasa nk... tapi x phm pon function dia...

    ReplyDelete
  4. nuff ni dapat duit bila diorang start letak kempen [campaign], buffered earning atau metered earning kat blog kita. biasanya iklan yang baru2 pasang tu free punya. nak tengok sejauh mana blog kita dapat memberi faedah kepada diorang. tak berapa tau jugak cuma kongsi apa yang kiwi faham. Kiwi pun setakat ni tak pernah cashout lagi.hihi

    ReplyDelete
  5. aku buat churpchurp je. laju pun laju duit masuk.

    ReplyDelete
  6. thanks kiwi n kelibat... still blur2 lagi nie... hehhehheee

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers