Wednesday, June 29, 2011

Edit - Coding... Boleh Ka???



-assalamualaikum-


hari nie blajar maen adobe photoshop
lepas tu terasa nak letak kat shout box pulak...
nie baru lepas edit gambar
payah gak rupanya nak guna adobe photoshop nie


lepas nie nak try bahagian coding lak
baru berjinak2 ja
semua nie pon blajar dlam internet gak
bnyak ilmu boleh dapat


(nie hasil gambar yang aq edit)


k lah.... nak try letak dkat shout box lak
nantikan nooo...


k, sebelom terlewat aq nak ucapkan salam israk & mikraj
semoga hari nie lebih baek dari kemarin
dan semoga hari esok lebih baek dari hari nie


wassalam...

8 comments:

  1. mai lawatblog saya tutorial photoshop :)
    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Syarafi : thanks... nanti free2 saya kunjung tengok tutor awak... thanks yeee

    ReplyDelete
  3. mesti boleh punya. byk tutorial blog skrg ni.
    photoshop kalau kita faham function dia, senang ja. sama dgn coding. gudluck! :)

    ReplyDelete
  4. waahh da jadi da tu .. terbaik r bro .. download dari mane photoshop ??

    ReplyDelete
  5. Nazrul_Azwan: heheheeee... tu la kadang2 dok search juga kot blog2 nie.. bnyak tutor yang dapat... boleh try...

    Alif_Haris : download dari web juga... tapi xingatdah link tu.. dah lama download... maaf ehh

    ReplyDelete
  6. wahhh...boleh tolong kawan2 kan? :D

    ReplyDelete
  7. Acan_Ketot : hhehehee... cikit ja rajinnya...

    M_Fizan : hehehe... nak tolong pon xbrapa nak pandai lagi... klu nak blajaq boleh rujuk cni... Apit mungkin tutorial dlam nie boleh bantu...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers