Saturday, July 2, 2011

Berubah Wajah = Baru vs Lama

-assalamualaikum-


selamat pagi semua....
pejam celik pejam celik dah masuk bulan julai rupanya
dah 2 bulan aq merempat kat rumah nampaknya
hehehehehheee


lagi 2 minggu keptsan UPU nak kluaq...
xcited nie...
harap2 aq dapat sambung study lagi n harap2 xjauh
susah nnt nak pegi n balik kampong...


ok.. klu korang prasan layout blog aq dah berubah wajah
heheheheee... baru ciap edit nie
lenguh tngan pon xilang lagi
ngantok lak tu..
almaklumla baru balik jejalan kot perlis


oklah... kat bawah nie aq masukkan balik pic2 lama dan baru
perubahan pada header n shout box blog aq...
meh usha2 sat...
agak2 jadi x aq buat???


yang nie header baru
aq blajar guna tutor yang geng2 blogger post juga
heheheheee
siap buat transparent background lagi
lalalaalallaaaaaa
apa macam sentuhan pertama


!
!
!
!
V

nie header aq yang lama
yang nie just edit guna photoscap ja...



next aq masukkan shout box baru lak
dah lama dok tengok geng2 blogger hide chat nie
aq pon nak buat gak
hahhahahahahhahaaa
so nie la hasilnya......


!
!
!
!
V

yang nie lak shout box lama aq...
biasa2 ja



korang perasan x perubahan nie
mesti xkan sebab blog aq nie xfemes kan
hahahaahahhahaaaa


ok lah... esok2 aq update lagi
malam nie rasa ngantok sngat
xlarat nak taip
kepala ashik ingat bantal ja


apa pon malam nie nak pikir2
sapa mangsa kedua untuk segment Mat/Minah Blogger
harap2 sok bila bangun dah dapat mangsa tu
hahahhahahaaaa
jahatkan aq nie???


ok...wassalam
adiossss... amiosssss

8 comments:

  1. Merpati_Putih : bukan xnak ajar... tapi step masa nak buat header nie mmg terabur... heheheee.. biasa la first time buat benda nie... klu nak cuba boleh la tengaok kat cni... Apit

    ReplyDelete
  2. Ekin_Alias : tq... harap2 dapat la nak pluang nak sambung plajaran...

    ReplyDelete
  3. yeayyy kat shoutbox ade nama aku, haha

    ReplyDelete
  4. Adam_Idris : aq pon xperasan.... hahahahaa... makin femes la ang nooo...

    ReplyDelete
  5. Sekamar_Rindu : tq... saya pon dah folo balik... salam 1 blogger

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers