Tuesday, July 5, 2011

Target 500 = Tercapai

-assalamualaikum-


Hai Malaysia...
mulakan hari anda dengan senyuman
walaupon blom gosok gigi... lallalaaaa


ok... semalam ada saudara meninggal
jadi xsempat nak berblogging
malam lak g kenduri tahlil kat umah saudara
then balik pukol 10.30
kengkawan ajak tengok tonamen futsal


pukol 12.30 xmula game final lagi...
aq xlarat nak tggu..
so blah balik awal tinggal depa kat c2
bila balik terus on lappy
n n n tengok2 follower aq dah 500




wahhhhhhhhh....
ari nie dengn berbesar ati nya aq nak kenalkan
FOLLOWER yang bertuah kali nie


tuan blog yang headernya berwarna pink kat bawah nie
klik (sini) klu nak ke blog si ain nie




korang kenal ke???
klu xkenal tu kenal2 kan lah yee...
kat bawah nie aq cilok 2 keping gambar Ain nie dari blog dia
mungkin korang kenal kot





dah tengok... kenal tak???
hehehehehheeee
apa pon thanks to Ain n the others
sebab sudi menjadi sahabat di blog aq nie
~ TERIMA KASIH ~


dan tak lupa
aq nak ucapkan takziah buat FATHIYAH TAJJUDIN
diatas pemergian ayahanda tercintanya pagi kemarin


last jngan lupa sama2 kita klik kat bawah nie...
nak tambah duit poket cikit



sapa yg klik keenam-2 nie aq sayang korang lebih...
hehehhehehehheeeee...
jasa baek korang amat aq hargai
wassalam
adiosss... amiosss


4 comments:

  1. yeayyy dah boleh comment, hehe
    tahniah dah 500, pasni 5,000 pulak
    hehe

    ReplyDelete
  2. Adam_Idris : hahahaahhaaaa... lambat lagi la adam oii... 10 kali ganda tuuu

    ReplyDelete
  3. good...teruskan usaha ye..hehe

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers