Saturday, July 2, 2011

1Bulan 1Blogger - "IedA"

-assalamualaikum-


hai semua reader...
(budget ramai reader)
heheheee
ok malam nie nak buat2 bodo boleh???


tak lah... sebenaqnya
malam nie aq maw update pasal Mat/Minah Blogger
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
semalam masa nak tidoq aq dah jumpa sapa mangsa aq
kali nie aq nak bercerita pasal seorang Minah Blogger pulak
klu nak tengok Mat Blogger bagi segment lepas klik (sini)


sapa???
kat bawah nie aq letak header blog dia





simplekn... tuannya pon simple orangnya...
namanya dah terpampang kat header tu
Ieda Othman (bukan nama sebenar)


ieda nie aq kenal semasa pengajian pringkat diploma di PoliMAS
aq satu klas dgn dia bersama2 2,3 orang rakan blogger y laen
sempat la juga berkawan slama 3 tahun
& masih berhubung mlalui muka buku
kenal la juga sikit2 pasal dia nie


ok kat bawah nie pula ada la sdikit gambar
bukan dicuri yeee
hahahaahahaaa


korang tengok la sendiri
orangnya mmg gila camera
sememangnya nama pon pompuan kan...
bak kata pepatah.... xlekang dek camera





tak cukup lagi ka...
nie aq letak gambaq yang laen pulak
yang nie dia sendiri yang snap masa otw nak g kuala perlis
muka tengah happy tue
sampai ternganga haaaaa...


time ni kami ramai2 konvoi p perlis
pegi melawat ayah kawan di hospital
sambil2 tu lajak ke kuala perlis abek angin petang





yang nie dia wat muaka muddy
kena apa jngn tnya...
hahhahahhahhahaaa
sebabnya aq pon xtau
nie xtion ja nie





the last one...
gambar masa di jamuan akhir klas kami
tengok la... klu bergambar mengalahkan kanak2 kiki lala


satu warning dari aq klu nak berkawan dgan Minah Blogger nie
elakkn diri dari kena penampaq maut dia nie
pedih kottt... selalu sngat hinggap kat blakang aq nie
lagi satu suka sngat panggil BASROi... pasal pa tah...





ok la... cukupla cerita cikit2...
nak cerita bnyak2 follow la blog dia tnya sendiri
hahahhahahahhaaa


ok sambil2 baca tu men la klik2 kat cni...
nak tambah duit tabung buat bayar berukband
meh klik ramai2 : Klik-Klik



ok... stakat nie dulu noo...
nak berblogwalking jap
wassalam
adiosss...amiossss

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers