Saturday, July 9, 2011

Kongsi vs KL Gengster

-assalamualaikum-


hai semua... apa cer hari nie???
ari nie terasa nak mengupdate lak
nak story mory pasal citer yang aq layan semalam
best2 semuanya


masa di rumah mak saudara aq
sepupu aq bukan citer KL Gengster n Kongsi
puas gak la melayan dua citer nie
sampai tengah malam


secara persenal aq lebih suka citer KL Gengster
filem aksi melayu yang terbaekk laaa
skill fight nampak lebih matang dari filem2 sebelom nie...
jalan cerita nampak menarik


jalan citer Kongsi pulak xbrapa menarik
yang bestnya dekat watak pelakon je...
banyak lawak disitu
xkering gusi gelak....



Kongsi
~Lu Langsi Lu Mati~

Credit to encik Google

filem aksi komedi
boleh dikatakan kisah gengster yang tak seberapa gengster
ada babak yang xlogik

cth:
babak tumulak bertarung dgn polis...
dari petang sampai ke malam
ashik dok bekejaran ja


babak yang xnampak real

cth:
babak dimana tumulak & polis prempuan
melompak dekat cable lampu
huduh kot cara diorang lompat
nampak sngat bergantung pada tali
haaahhahahaaaa



KL Gengster

credit to encik Google

filem nie pulak 100% aksi
ditambah dgan komedi si Zizan @ Abg Long
hahahhahahaaaa
mmg jalan crita yang buat aq nak tau apa akan berlaku lpas tu


watak Malik sempoi
nampak cooool gila
n yang paling best wat tu bergaduh
nampak style cara depa bergaduh...
xnampak gaya kampung sngat
hahahahhhhaaaa


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


klu ada pluang lepas nie nak tengok lagi laaa...
semalm tak puas sekali tengok
hahahhahahhaaa


macam biasa tolong2 klik kat bawah nie:



k.... that's all
wassalam...
adiosss... amiosss...

6 comments:

  1. KONGSI gambar goyang lak tue , rugi rm15 aku , then KL GANGSTER xdpt tgk kat wayang . xsempat , tp mmg besh !

    ReplyDelete
  2. hahahhahaaaa... nasib la ieda... aq tengok umah mak lang aq... anak dia beli DVD tengkorak je... tapi gambaq first class... clear ja... mmg best tengok smalam....

    ReplyDelete
  3. Jimmy : hohohooo... silap daaaa... aq dah perbetulkan... nak wat gena... baru sekali tengok cita nie...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers