Saturday, July 23, 2011

Reunion Oh Reunion!!!

-assalamualaikum-


selamat petang semua
maaf la kat sapa2 yang singgah blog aq nie...
xsempat nak balas ziarah
line aq dah cukup limit + kemalasan nak buka blog


2,3 hari nie masa aq tengah MENGAJAR pokok2 getah
kepala otak aq ashik terpikir nak buat reunion
tah la... macam2 aq pikir
orang kata angan2 saja xjadi klu xda usaha


soo..
kemarin lepas balik MENGAJAR aq post dkt wall group fb aq
aq create group nie lama dah : Masihkah Kau Ingat? 1990
frenz group nie hanyalah member2 EX-SMKPT '03-'07
ramai juga aq dapat kumpul geng2 lama,
+- dah 95 orang


nampaknya xputus2 diorang membalas komen
semua nya bersemangat nak buat reunion lepas 4,5 tahun xjumpa
sambutan yang xmengecewakan aq...


so aq dah buat satu iklan
harap2 ramai yang turut serta
aq mmg dah lama nak buat, tapi xtercapai


REUNION GENG'S 1990 [SMKPT '03 - '07]


2,3 orang dah start mesej aq suruh awalkan yang tarikh 2 september tu
katanya nak daftar masuk universiti
so kena buat 28 ogos la nampak gayanya


aq berharap sngat kali nie menjadi
walaupon xramai aq akan cuba
lepas nie aq nak cari member2 yang nak tolong aq lak
hahahhahaaa...


oklah... xlarat nak taip panjang2...
aq nak tidow jap 1 jam
petang nie lepas asar aq nak ke kebun pulak
tanah 5,6 relung dok tunggu aq tebas...
hahhahahhaaaa
tah bila nak abis
kemarin baru mula menebas...


k... jngn lupa klik2 iklan kat bawah nie
nak jana pendapatan sampingan...



wassalam
adiosss... amiosss...

8 comments:

  1. jmpe kawan2 lama mmg seronok..
    chayok2..

    ReplyDelete
  2. hahhahaaa... tu la... tengah usaha supaya menjadi... mudah-mudahan mnjadi...

    ( jom klik )

    ReplyDelete
  3. gud luck wat reunion ye . semoga yg dirancangkan berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  4. Beznyer wt reunion.. dapat jumpe blk kwn2 lama.. mesti x habis nk sembang.. hu3..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Deeya : insyaallah... semoga menjadi apa dirancang

    Nazira : huhu... harap2 macam tu la...

    ReplyDelete
  6. kene plan betul2 ni..kalau jadi reunion tu mesti best sangat..org cakap berbakti pada tanah banyak untungnye..hehehe

    ReplyDelete
  7. Aween : tengah dok berusaha mengumpul sebnyak y boleh.. xtau la brapa ramai nak boleh kumpul nnti..



    (jom klik) (jom klik)

    ReplyDelete
  8. best lah reunion ngn geng skolah ..
    geng poli, bila lagi ?? hehe

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers