Monday, July 4, 2011

Hantu Air

-assalamualaikum-


hai semua... apa cer pagi2 nie
dah mandi blom...
hahhahhahaaahhaaa


oklah... ari nie xmoh merapu panjang2 berjela...
just nak kongsi gambar2 y kami snap masa pegi mandi manda...
(mandi lagi... xda xtvt laen ka????)
mcm hari2 biasa...
port kami xlaen xbukan Hutan Lipur Puncak Janing


kali nie kami pegi awal dari selalu
jadi dapat la mandi kat port atas tu...
kat cni dalam ckit...
best juga klu nak berjinak2 dgn xtvt renang kuak lentang nie...


kat bawah nie la port nya


!
!
!
!
V




gambar masa mandi xbanyak
sebabnya member2 aq xkasi letak gambar yang mengancam jiwa tu
yang kasi permision aq letak la...
hehehehhehee




time nie kami tengah kemas2 nak p port laen pulak...
nak lepak dekat air terjun pulak...
kasi pluang orang laen mandi cni lak...
(baek xhati kami???)




nie la port air terjun y aq maksudkan
cni la best klu dapat duduk bawah air terjun tu




sekoq2 dah macam bewak kabok dah aq tengok....
xpa... hapy2 macam nie boleh hilangkan stress
jiwa jadi tenang
sambil mandi kita boleh hayati keindahan alam ciptaan tuhan




mmg terbaek la tempat nie
dalam sebulan 4,5 kali aq pegi
mmg tak jemu maen air kat cni
tempat pulak sunyi
mmg layan laaaaaaaaaa...





dah puas maen air
siap2 barang nak berangkat pulang




posing buat kali terakhir seblom balik




n xlopas mesti ada gambar aq punya
kredit to : Muiz Din
sebab sudi snap pic aq nie




ok.... stakat nie dulu buat kali nie
esok lusa post lagi cite mnarik nooo


seperti biasa la
jngan lupa klik kat bawah nie
nak buat duit tabungan
klik : (sini)


wassalam
adiosss...amiosss

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers