Friday, January 6, 2012

New Header 2012

-assalamualaikum-


hai korang... buat apa tu...
ke tengah tidor...
k lah... petang nie aq borink sngat2 xtau nak buat apa
nak buka buku ptg2 ni mmg bertuah la kan
klu x sebab ada exam malam nie mmg aq xbuka buku pon
hahhahaha... teruk kan aq...


so aq decide nak tukar header blog aq nie...
dah borink aq tengok...
ashik gambar y sama ja...
tapi malas pulak nak edit2 pic...
soo aq ambek ja gambar2 yang dah edit sblom nie 
aq tempek2 semua sekali
hahahhahaha... wat keja mudah...
malas doeee...


ok yang nie header lama aq..
first time header aq buat guna adobe photoshop




yang nie pulak header yang korang boleh tengok kat atas tu..
biasa2 ja...
aq x sekreatif kawan2 aq
xtau dah nak wat cam na
nie ja y termampu






ok la nooo...
malas nak taip nie
bahana tidoq lewat semalam pon dok ada lagi nie
malam nie xtau la bertahan sampai subuh ke tak...
ngantuk sngat2 nie... sakit mata...
dah jadi merah dah... hahahhahaaa


ok.. that's all tok hari nie
c u again next time...
pupaiii
wassalam
adiosss... amiosss...

16 comments:

  1. rajin tul tukar header..huhu..kite pon xrajin..kreatif

    ReplyDelete
  2. Tiramisu Fatiema - mana ada rajin... habis malas dah buat header tu... xreti la guna adobe photoshop tu semua....

    ReplyDelete
  3. oke la tuu,
    rajin tuka header,
    kite ni tk brape nk rajin
    har har har

    ReplyDelete
  4. pandainya buat header... akak xreti..hihii

    ReplyDelete
  5. Ieda - tq... biasa2 ja pon...

    Lady Emilya - bukan rajin... tapi borink dok tengok header lama... sebab tu buat lain... tapi asanya xlama kot... nanti baru nak buat yang betol2 punya.. header tu sementara ja...

    IntanBerlian - mana pandai pon... main buat ja... asal nampak cam header jadi laaaaa...

    Khairul Akmal - hahhahahaaa... bab terkenal tu nak tergelak... mana ada...

    ReplyDelete
  6. smart header yang baru nie.. aida pun suka design dia nampak lebih matured gitu.. good luck bro :)

    ReplyDelete
  7. Aida Omar - tq.... saja2 ja buat... blajar cikit2...

    ReplyDelete
  8. Naiemah - aq xpandai nak design... citarasa orang nie lain2... stakat nak buat macam yang sedia ada tu boleh la... nak cantik lagi xtau dah nak ikhtiaq kot mana...

    ReplyDelete
  9. assalam..rajinnya tukar header !! namoak cantik..kira pandailah bertukar2 header mama ni tak tukar pun header yg ada !!..hu2x..

    ReplyDelete
  10. Mama Aini - ala... saja2 ja... xpandai nak wat design cantik2 cam orang lain... tu ja y termampu....

    ReplyDelete
  11. huwaaa
    bagus la bole buat header sendiri ni
    gud2 :))

    ReplyDelete
  12. Aimie Amalina - header biasa2 ja... xcantik mana pon....

    Zareliqa Afiqa - wee! yelaaa... dah borink ngan header lama.. heheehee... tq2

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers