Wednesday, January 4, 2012

1Bulan 1Blogger - "NaiemaH"

-assalamualaikum-


selamat pagi semuaaaaaaaa...
dah bangun tidor ker???
klu belom tu cepat2 la bngun...
bagi aq pulak tidor... ngantok nie...
semalan aq xtidor... aq stdy
stdy la sngat kannnn...
menyembang n merapu yang lobih...


ok... sebelom terlambat...
aq nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA TAHUN BARU 2012
kepada semua rakan2 blogger...
yeahhh... dah masuk umur 15 tahun...
nak ambek PMR tahun nie...
huhuhuuuuu...


ok... hari nie..
aq terasa nak sambung entry yang dulu-dulu tuuu...
haaa????
alaaaa... yang segment "1Bulan 1Blogger" tu laaa..
dah lupa ker???
ok lah... mai kita tinjau sama2
sapa yang kena....




asa2 penah nampak tak header nie...
ermmmmm...
ok lah... minggu bulan nie aq pilih Minah Blogger 
sebabnya = ermmm tah???
hahahhahahhaaa...


ok... mai kita berkenal-kenalan dgan blogger pilihan


korang kenal tak... 
katanya banyak cakap...
haishhh... aq nak kata pon xtau...
hahhahahaaaa...
yang aq tau dia mmg bnyak komen kat muka xmalu buku




nah aq bagi gambar besar kat hampa...
hahhahahaa... jenuh gak mencari gambar
semata-mata nak jaya kan segment nie...
jumpa la 2,3 keping
tambah2 yang aq rompak dalam blog dia...
hehehheheee...
~~~~~~jangan marah~~~~~~




ok nie aq selitkan cikit gambar kami masa reunion dulu
(nak juga muka aq... hahahhahaaa)
naiemah nie kawan masa sekolah aq
tapi asanya xpenah nak menyembang
mai time ada fb nie baru la nak kenal2 dgan kawan2 lama
siap boleh kumpul wat reunion lagi...
best2... hehheheeee...




dapat lagi nie haaaaaaa...
dok cari2... jumpa dalam blog dia...
boleh la letak bnyak2 cikit...
hahhahahahaaa...


naiemah nie blajar medic klu xsilap
xlama boleh la jadi jururawat
tapi masa dulu dia cakap nak sambung lagi...
skrang aq xtau la apa keputusan dia...
nak keja ka nak study...
nak tau korang tnya la tuan punya badan...




ok... 
entry yang ringkkas2 je kan...
korang pulak bila lagi nak update blog
jom la join segment nie...
xpayah nak karang ayat2 skema
just kenal2kan kawan2 korang
sebulan sorang ja dah cukup...
jom la join segment nie ramai2...
"1Bulan 1Blogger"

kat bawah nie ada link2 kawan2 aq yang bulan2 lepas
datang la kenal2 ngan diaorang sekali nooo
hehheee... n klu rajin2 tu drop la komen sekali
kita sama2 meriahkan yeee...


prev :



wassalam
adiosss... amiosss...

11 comments:

  1. naiemah.. dia adik sye :)

    hehe tawu2..
    dia mmg rajin ber bw dan ngomen :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha..terima kasih wei..*gelak sorg2 ni*

    lawak r..aq bnyak ckp ngn org aq kenai ja..lau org tak knai tu aq malu skit..hahaha

    asal la tak amek gambar aq yang lawa skit..hahahaha..

    ape2 pon..terima kasih banyak.. =) tak tau lak ada segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  3. pelik...awat ang plih dia..awat x plih aq...oooo..curang dgn aq nooo..hahahahaha..~dLa~

    ReplyDelete
  4. Cinta Zulaikha - :0

    D'Nur Suffi - dah nama pon bnyak ckap kan... kompom la bnyak komen nya.. hehehehee.. ~jngnmarahnaaaa~...

    Naiemah - wat pa mu gelak sorang2... syok cangat ka??? hehehheheee... bila lagi mu nak join segment ku nie... dah lama ku buat segment nie...

    Iela Dila - hang pon xpenah nak pilih aq... huahuahuahuaha... aq xcurang ok!!! hang y curang... hahahhahahaaa... sampai hatimu... wekkkkk...

    ReplyDelete
  5. Nur Farahin - mana ada rajin... saja ja... borink2 nak gak wat benda baru kan... nie jela caranya... hehehehheee

    ReplyDelete
  6. famous la naiemah..
    esok beli paper HARAKAH tengok ada tak gambaq naiemah...
    kalau ada kita pakat2 tempah frame..pacak depan pintu umah

    ReplyDelete
  7. Mr. Aslan - hahahhahaaa... kena hantaq gambaq nie p kilang la nie... suruh depa lenyek masuk paper... hahahhahaaa

    ReplyDelete
  8. Ct Mawa - jom3... terjah ramai2... hehehheheeeee

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers