Thursday, December 1, 2011

1Bulan 1Blogger - "AiN"

-assalamualaikum-


hai readers...
wat pa malam2 jumaat nie...
xkan dah tidoq kot....
hhahhahhhahaaaa


k lah.. hari nie 01/12/2011
wahhh... dah nak sampai penghujung...
bnyk status kat mukabuku ashik sebut pasal disember ja
apa y hebat sngat dgn bulan 12 nie
tah la... aq pon pening
tapi y pasti ramai nak setle kan hajat2 y xtercapai lagi
mcm2 orang kat dunia ni kan
tiap2 tahun ada ja hajat...
tapi bopa kerat ja y capai apa y dihajati
lantak lah... bukan disember y aq nak story mory mlm nie...


ok lah... pejam celik pejam celik
dah 3 bulan aq xupdate cerita pasal Mat/Minah Blogger ni
malam nie tergerak hati nak sambung balik
n lepas ditinjau2... dipilih2... diundi2
dapat la seorang mangsa y nak aq ceritakan serba sedikit
sekadar perkongsian sahabat blogger...


blogger yang bertuah bulan nie
my frenzz...





header blog follower aq y bertuah


jemput la singgah kat blog sahabat aq nie...





ok lah... header blog dah tengok...
latar belakang ada cikit2...
tuannya hampa semua nak tengok juga ka???
klu nak... kat bawah nie aq
2,3 keping gambar yang aq simpan lagi
bukan rompak yeee... tapi masih dalam simpanan...
!
!
!
!
!
V



gambar di Kolej Height Utara, Jitra, Kedah


sedikit cerita mengenai Minah Blogger kali nie...

aq berkenalan dengan si ain nie 3 tahun y lepas
sama2 menuntut di POLIMAS terchentaa...
kitorang dalam satu kuliah
so agak2 kenal n selalu kluaq melepak sekali dgn kwn2 y laen
orang KEDAH juga sama macam aq... peaceee (^_^)V
area mana .... xpayah la kot... hahaaa...
3 tahun kami blajar course PERAKAUNAN
orangnya pandai... tiap2 tahun dpat ANUGERAH KJ
jeles aq.. hahahhahahaaa


kat bawah nie ada lagi pic dia...



gambar nie utk event terakhir kami
jamuan perpisahan DAT 1-6 A yang sempoi
tempat pilihan time nie di Kolej Height Utara


seorang y happy2 sokmo...
mudah nak mintak tunjuk ajaq, pandangan n pendapat...
mudah kata xkedekot ilmu la...



next gambar di Times Square
klu xsilap aq la
ni time kami pegi lawatan akhir semester
hasil kerja keras wakil kelas n 2,3 orang y terlibat
dapat la aq n kawan2 dlam kelas pergi bercuti...
mmg happy time nie... best sngat...



n... the last one...
gambar kami berjimba-jimba (istilah apa aq pon xtau)
konvoi sepetang ke Kuala Perlis
jalan2 di sem akhir...
mai menikmati bayu laut ketika senja
mmg layan habis laaaa
sempat juga makan2 sblom balik...
kenangan semua nie...


ok lah... tu ja y dpat aq cerita seringkasnya
klu korang rasa nak tau lebih psal Minah Blogger nie
pandai2 la usaha sendiri nooo
hahhahahahahaa
nie link ke blog si ain nie : [sini]


ok...
klu hampa rasa nak baca
kisah Mat/Minah Blogger y seblom nie
klik la link kat bawah nie...




kat sini aq nak ajak korang la
jom pakat2 kita bercerita mengenai sahabat blogger
dgn tema "1BULAN 1BLOGGER"
apa kejadahnya tema tu
hahahahahaa... lantak laaa
sapa2 yang nak join jom la...
just buat je satu story khas mengenai sahabat blogger anda...
selamat berblogging


ok... that's all
wassalam
adiosss... amiosss

8 comments:

  1. Farid - jom bercerita tentang sahabat anda... make it interesting...

    ReplyDelete
  2. "berjimba-jimba (istilah apa aq pon xtau)" - ini kelakar.........hahaha

    ReplyDelete
  3. Adam - hahahhahaaa... aq guna istilah geng2 kelas aq dulu... ieda n nerk selalu guna... search punya search baru aq tau... berjimba tu maksudnya bersuka ria @ berpoya-poya... hahahhahhaaaa... tapi xsure la betol ke x... aq jumpa dlam blogspot ja...

    ReplyDelete
  4. aku tau berjimba tu ape, tapi ble ko tulis (istilah apa pun xtau) haha tu kelakar

    ReplyDelete
  5. adam - hahahhahaa.. dah sungguh...

    masa tu aq xtau tu istilah y batol2 wujud ka tak... aq teringat then just taip masuk ja... sebab tu aq gtau istilah apa pon aq xtau...

    tapi xpa.. lani dah tau... mmg wujud istilah tu...

    ReplyDelete
  6. aittt...bila masa ang wat cita pasai aq ni..haha..nmpk sngt aq dah lma x buka blog ni...hehe

    ReplyDelete
  7. Ain Hafiqin - ish3... dah sebulan dah ehh... ang nie laaaa... hahhahahaaa... saja2 aq borink2 wey... kes tu dok wat cita2 merapu nie semua... tolong promote blog kawan2... hahhahahhaaaa

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers