Saturday, December 17, 2011

Aku Tak Boleh Buat Keputusan

-assalamualaikum-


hai semua...
malam nie aq tengah dok pening kepala
xtau kena pa tetiba aq pening
haishhh
nak kata pening wat keja
mana aq wat sngat..
maen2 ja bnyak




selepas aq belek2 balik
baru aq tau punca aq pening
hampa nak tau dak...
aq pening sebab benda nie
!
!
!
!
!
!
!
!
!
V






burung nie tetiba mengacau pikiran aq
haishhh...
pegi main jauh2 la burung
jangan kacau aq
hahahhahahahahaaa


apa burung nie nak???
burung nie datang nak gtau aq berita baik
korang tengok la sendiri kat bawah nie




perhhhh
bila tengok ja aq pening
apa aq nak buat ehhh
hehhehheheheheee
banyak tu RM1oo
lallalalalalallaaa


pening2 memikirkan apa aq nak buat dgn duit tu
adakah aq akan kumpol lagi???
adakah aq akan tengok saja???
atau pon aq akan CASH OUT???


haishhh
pening2... mana satu aq nak pilih
hampa tolong aq buat keputusan boleh tak???
aq xleh nak berpikir dengan waras bila nampak duit nie
hehehehehehheee....


AKU CINTA PADAMU CHURPCHRUP


xlupa juga buat kawan2 yang bersusah payah tolong klik
jasa korang aq xlupa...
lepas nie hampa semua rajin2 la share link
aq janji selagi ada internet aq tolong
klik ye kengkawan FB ku sekalian


wassalam
adiosss... amiosss

24 comments:

  1. tak salah kluarkn & blanja aq..hahah :) ^__^

    ReplyDelete
  2. naiemah - wahhh... bab blanja2 nie laju je ang ehhh... hahahhahaa.. ang la kena blanja aq dulu... nanti aq balik kampong nak tuntut ang blanja boleh???

    ReplyDelete
  3. mna bole..hg dpt dh gaji..hg r blanja aq noh.. :)

    ReplyDelete
  4. amboii banyak nya. cash out pun bole, simpan pun bole. kekeke tp kalau cash out bole guna duit tu. hehe (: toksah pening2 ngat aihh

    ReplyDelete
  5. naiemah - gaji nie lambat lagi nak boleh... mau tak sebulan juga la.. kira guna duit ang dulu la nooo... :p

    ReplyDelete
  6. Nur Haslinda - hehehheee... ooo... cash out ehhh... hahhahahaa... tengok la nanti cam na... nak pikir dulu...

    ReplyDelete
  7. boleh simpan 2....nanti dpt lgi..boleh belanja atau simpan beli motor k kereta k

    ReplyDelete
  8. tahniah dari pcl..usaha yg tak sia2, pcl tak penah cek pon...ade?...entahlah.

    ReplyDelete
  9. aku sarankan ko cash out je, then calling aku jumpa kat mid.. hahaha!

    ReplyDelete
  10. wahh best nye..tu yg best churp2 nie ek...haha

    ReplyDelete
  11. hahaha..
    churp2..
    saya pakai nuff je..;)

    ReplyDelete
  12. cik tikah - mana ada suka??? pening nie... hehehehheheeh

    ReplyDelete
  13. Fiesha Hafimi - tudia... simpan beli motor/keta... hahahhahaaaa... agak2 bila leh dapat duit bnyak tu la...

    ReplyDelete
  14. PCL - terima kasih.... try la cek tengok... tah2 beribu dah pa??? hehehehehhee

    ReplyDelete
  15. Cinta Untuk Kita - wahhh... siap suruh calling2 gtu... hahahahahaa... lepas calling nak g man??? hak3...

    ReplyDelete
  16. Tiramisu Fatiema - best la.... bersusah payah lama dah tau... bukan senang... kena usaha bnyak nieee

    ReplyDelete
  17. Teenager Housemaid - nuff lambat la duit nak masuk... dulu pon just tunggu nuffnang gak... last2 dapat churp2 n says.my mmg best la... duit cepat ja dapat... nuff xpenah merasa lagi... dari dulu sampai lani baru ada RM2 ja... sedey

    ReplyDelete
  18. tak minat lagi nak tampal2 kat blog :) nyway best of luck :)


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

    ReplyDelete
  19. Aku engt pe laa td . Mmg saje je laa kan ? Kau berlagak r weyt . T tertbe 100 tue jadi 0 sen . Padan muka kau . Haha

    ReplyDelete
  20. engatkan pening pasal ape la td
    Y_Y

    kalau pening sgt
    simpan jek
    bwat kegunaan hari TUE .
    tp yg lebih afdal itu
    adela dgn bersedekah pade gue yg memerlukann
    mulieee gitu
    haha :P

    ReplyDelete
  21. c'axoera - lepas nie minat2 kan lah.. hhahahhaaa... sambil blogging sambil jana duit... cara mudah ja...

    ReplyDelete
  22. Ieda - ko nie selalu sngat jeles ngan aq erk... hahahhahahaa.. mintak yang bukan2... penat2 aq kompol ko nak bagi jadi O... sampai ati ko...

    ReplyDelete
  23. Katakejaw - dok rasa2 cam tu juga la... simpanan buat masa depan... lagi berfaedah kan...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers