Thursday, December 22, 2011

Berat Badan Ideal

 -assalamualaikum-


hai kawan2 semua...
malam nie aq nak share sesuatu ngan hampa semua
hampa penah dok kira berat ideal tak
ermmm...


mungkin ada y penah buat kan
ok, bagi y xpenah cuba tu...
meh cni aq nak tunjuk
caranya mudah ja
hampa masuk ja kat link bawah nie 





bila dah masuk web tu nanti
korang kena la isi butiran yang diperlukan
tinggi, berat, umur n jantina korang
beberapa saat ja korang dah boleh dapat keputusan...


yang bestnya... 
dekat keputusan tu ada karton pulak
karton tu menggambarkan diri kita
soo... jngan marah klu karton tu xlawa k...
hehehehheheee


meh tengok keputusan yang aq dapat




aq kegemukan = OBESITI
comel tak carton aq...
hahahhahaaa...
xkawal makan sngat sebab tu la kan
dia kata klu ideal 65 KG
agak2 tahun bila aq nak dapat berat tu ehh????
hahhahahahhaaa


k lah..
aq malas nak taip panjang2...
otak aq tengah pusing2 karang nie
air hidung ashik meleleh ja...
dah la gatal hidung satu hal
ashik bersin je nie
mana tahannnnnnn...


ok.. jangan lupa cuba k



wassalam
adiosss... amiosss...

22 comments:

  1. Teenager Housemaid - dah try blom... awak punya lagi comel pa nanti.. heheehheeee

    ReplyDelete
  2. nice promot..miera da try pn..

    ReplyDelete
  3. comel, but mine underweight. need to eat more. amma appa

    ReplyDelete
  4. Katak Comel - cam na keputusan... ideal ke tak... hehehehehe

    ReplyDelete
  5. Lady Milo - hahahhhahaaa... lepas nie makan bnyak2 cikit... kasi normal pulak... hehehehheee

    ReplyDelete
  6. hehe . chumels karton tu .
    menarik entries nie .
    thanx 4 sharing :D

    ReplyDelete
  7. Syamy - thanks... dah puas hati dengan result tu ke... klu tak puas hati lepas nie kena la control pemakanan

    ReplyDelete
  8. hee dah cuba,
    tapi kurang berat pulak
    lalala :D

    ReplyDelete
  9. Lady Emilya - haaa... lepas ni makan nasi kasi double ehhh... hehehehheee

    ReplyDelete
  10. nsb baek brt bdn ambe unggul :)
    sjk2 cuti skul nih.,mkn menjadi2 selere mkn nih :)

    ReplyDelete
  11. Qil Hoshi - makan la selagi mampu... huhuhuuu... ok la tu still unggul kan...

    ReplyDelete
  12. *FAKTA*

    LELAKI SENANG NAK TURUN BERAT BADAN BERBANDING PEREMPUAN. . AWAK BOLEH LAH ^_^

    ReplyDelete
  13. mekaseh dah share kat sini.
    haha jap lg nak kira lah

    ye, mmg comel. hahaks

    ReplyDelete
  14. Chaa - ya ka... cam susah ja... makan xpenah nak kawal.. xtau la... xda kekuatan lagi nie

    ReplyDelete
  15. Cik Orkid - comel ke macam tu... dah macam bigshow dah tu... hahahahhaaa

    ReplyDelete
  16. sy turunkan berat guna kiraan kalori je.. oh, kene kwal makan gak . takpe . nak turunkan tkleh stress sikit pon . awak slow-2 la dulu :)

    ReplyDelete
  17. terima kasih telah berkunjung di blog saya Natural Crystal x dan ini adalah karya yang indah

    ReplyDelete
  18. Widji Ume Auliafatih - thanks... singgah sini selalu yeee

    ReplyDelete
  19. hahaha..sbijik kartun tu sma ngn hg.. ::)

    ReplyDelete
  20. Naiemah - pandai kan depa wat kartun aq... hahahhaaa :p

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers