Saturday, December 17, 2011

Eh! Eh! Dah 900

-assalamualaikum-





hai readers...

wat gapo tu...

dah makang ke belom???

harap2 semua dah makan la yeeee




cuti 2 hari (jumaat,sabtu) menyibukkan diri

dengan last project utk sem nie

part aq kena buat slide show n video utk presentation

ponat la juga memerah otak y tongah kering nie



akhirnya petang tadi aq berjaya juga siapkan

letih baq ang...

malam nie aq cadang nak tulis diary pulak

xtvt EEP aq... banyak lagi xsetle yang nie

hari isnin ni nak kena submit dah




ok.. sebelom aq khusuk tulis diary

aq nak coret2 dulu kat blog aq nie

entry ari nie aq nak bercerita pasal FOLLOWER

wahhhh...

meh usha2 kat bawah

!
!
!
!
!
!
V




udah 900 gtuuu...

hehehheheheee

disebabkan setiap kali meningkat follower aq baut entry

kali nie pon aq dah janji akan buat entry khas n

ringkas tentang follower bertuah nie

jom tengok header blog si adik manisssss nie...






korang kenal ke???

meh aq nak cita cikit

nama blogger bertuah kali nie :




blog :






kat bawah nie dia punya oner...

serba sedikit detail tentang cik Linda nie

korang baca ehh...






nampak tak gambar kat profil tu

apa????

xnampak... korang rabun ehhh

meh tengok yang bawah nie... besar cikit kot

kot2 korang kenal

hehehehheee






ok dah puas hati korang

ok lah... klu korang nak berkenalan dgn lebih lagi

korang boleh la menjenguk blog cik Linda nie

kat sini ----> [link]



ok buat Cik Linda n semua blogger2

aq ucapkan ribuan terima kasih kerana memeriahkan blog aq nie

sokongan dari korang semua sngat2 aq hargai

thankssss...



disebabkan aq nie baik hati

aq berusaha la cari gambar cik Linda nie

the aq jumpa gambar nie



yang nie besaw punya

hahahhahahaaa

meh tengok cni...





wassalam


adiosss... amiosss...

14 comments:

  1. blog aq gilass sikit malam nie... dia punya space jadi tak ketahuan... haishhhh

    ReplyDelete
  2. Tahniah ek..dah bertambah followernye..teruskan semangat berblog...

    ReplyDelete
  3. Tiramisu Fatiema - thanks... teruskan suppoet saya ehh... hehehehee

    ReplyDelete
  4. wahh ramai da follower die..
    congrats yeah..:)

    ReplyDelete
  5. Teenager Housemaid - tq... hasil sokongan korang semua juga... hehehhee

    ReplyDelete
  6. aq nk gak... :)
    nk jd follower ke 1000 la t.. (pdhal lma dh jd follower)hahaha

    ReplyDelete
  7. nak ka... bulan 1 t ku wat cita pasai mu... nak kutuk mu dalam2... hahhahahaaa... boleh cam tu

    ReplyDelete
  8. manyaknya followers.. tahniah ek! :o

    ReplyDelete
  9. Waaaa, ramainya followers :) Tahniah ye ;) Btw, follower ke-900 tu comel pulak :'>

    ReplyDelete
  10. Akmal Khalidah - hahhahahaaa... beruntung la pulak dapat folower yang comey2 kan... hahahhahahaaa

    ReplyDelete
  11. aaa terharunyaa!! eh apesal byk sgt gmba, malunyaa. btw tengs ye :)

    ReplyDelete
  12. Haslinda - saja nak letak bnyak2... hehehehhehee... welcome...

    ReplyDelete
  13. salam ~ wah ! ramainya follower dia . ni yang buat Syasha jeles ni . hihi ~ (:

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers