Saturday, May 19, 2012

Kini "1.0.0.0"

-assalamualaikum-


hai korang....
dah lelapkan mata ker???
pagi nie aq nak wat satu entry khas...
ditujukan kepada follower khas aq bagi tahun nie
sebab apa??? sebab dah lama aq tunggu follower blog aq nie jadi 4 angka


selepas 2 tahun 2 minggu aq bergelumang dengan laman blogger
akhirnya aq sudah mencapai 1.0.0.0 orang follower


sooo...
meh kita tengok siapakah follower bertuah kali nie
korang pon mesti nak kenal-kenalan kan
hahhahahhaaaa


ok.. nie la header tuan punya blog...
aq suka blog nie sebab dia simple n kemas
siyes klu korang xcaya leh masuk kat cni
!
!
V


ok... jom terjah latar belakang follower bertuah kita
aq malas nak taip balik 
sebab aq dah menaip sepanjang hari demi menyiapkan asgnmt terchenta
nie aq daptkan dari blog cik KINA

from : PEKAN, PAHANG


yang lain2 aq rasa korang boleh baca sendiri kan :)

ucapan aq untuk cik KINA :

thanks cik KINA sebab sudi menyinggahkan diri keblog saya y usang lagi buruk ini
trima kasih juga sudi folo molo sini
jika ada kelapangan selalu datang menjenguk saya :)


buat korang semua... 
dah terjah ke blog Cik KINA nie
aq juga nak ucapkan ucapan ribuan terima kasih 
kepada semua 1000 ++ follower sebab sudi folo blog aq
aq harap semngat untuk aq aktif balik dalam blogging berterusan
korang pon perasankan...
entry aq dah makin kurang
xmacam dulu lagi :(


ok la.. tu ja aq nak sampaikan pagi nie
selamat tidoq semua...
n buat yang tengah study tu
blajaq rajin2 ehhh... final dah dekat :p


wassalam
adiosss... amiosss...

2 comments:

  1. hehe..thanks...kina hargai sesangat....:)

    ReplyDelete
  2. Kina - just nak menghargai jasa2 korang semua yang bnyak menyokong bolg nie :)

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers