Saturday, May 12, 2012

UUM 2012 - Kembara 1

-assalamualaikum-


ari nie nak share pic kelas kokurikulum aq
saja borink2 malas nak buat keja
so aq post la pic nie
baru tadi dpat...


aq kecian dekat member y dok betol2 blakang aq...
smua gambar dia xnampak muka
haishhh... mana la aq nak perasan...
sepatutnya cameraman  tu kena la betol2 adjust
hahahhaaa...



candid pic bersama jurulatih semester satu
Tuan Haji Mohd Ahir Haji Ahmad


ok... stakat nie dulu...
wassalam
adiosss... amiosss...

3 comments:

  1. Assalam..kelab kembara ni macam mana ? bOleh share sikit tak aktiviti dia ? Saya tengah memilih kursus koku ni utk kemasukan Sept ni. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam... saya pon tak bnyak tau sangat... ok saya bg sikit2 maklumat y saya tau..

      ko-k kembara nie kena 4 semester... dan ada 2 sijil yang student akan dpat
      selepas 2 sem dapat sijil kembara tahap 1 then sem ke-4 dapat lagi satu sijil kembara tahap 2..

      sem 1 xtvt hanyalah dlam bilik kuliah... belajar teori, kbnyakkan presentation kumpulan... tapi enjoy je... present biasa2 ja... x susah pon... kelas hari sabtu... jam antara 8-10, 10-12, 2-4, 4-6 terpulang la group mana awak dapat nanti...

      sem 2,3,4 nanti baru ada xtvt outdoor... contoh mcm sem 2 student kena wat xtvt luar contohnya pegi berkayak untuk lulu sijil tahap 1... then sem 4 kena pegi mendaki (klu x silap) untuk lulus sijil tahap 2.... sijil2 ni diiktiraf oleh kelab kembara Malaysia...

      stakat semester 1... lecturer y mengajar mmg sporting habis... dalam kuliah comfirm x borink... then kena buat buku log setiap minggu kuliah (semua jenis ko-k kena buat buku nie)...

      ni ja saya boleh bantu... klu ada salah silap maaf la yer... nanti bila first class akan ada penerangan lanjut oleh penyelaras ko-k kembara... masa tu boleh tnya apa2 soalan... pakar2 akan jawab semua soalan anda :)

      Delete
  2. ok, baiklah..
    terima kasih atas info ni ;)

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers