Monday, September 24, 2012

Hari Malaysia

-assalamualaikum-


hai bloggers semua...
dah lama rasanya tak meng'update' blog aq ni...
sebenarnya post ni dah lama aq upload just x publish ja
xsempat nak coret2 kat sini

minggu ni dah masuk minggu ke-3 aq mulakan kuliah...
sem ni sngat mencabar..
minggu pertama pon dah bnyak asgnmt...
ok...back to point...
malam ni aq nak bercerita pasal Hari Malaysia

ok... time tu cuti... so member2 aq pon ajak outing...
kami pakat nak jumpa di Jitra...
plan kami hari tu nak lepak2 selpas lama tak jumpa..
kami pon setuju tok main bowling...


tak ramai yang join hari tu...
muka2 yang sama gak keluar...
geng2 kaki camera... hahahhaa... 
muka diorang ja melekat depan screen camera aq


bowling kami hari tu tak kurang sngitnya...
oleh kerna aq sorang2 jejaka kat situ
soo aq kasi peluang bagi diorang menang besaw... kahkahkah...
tngan aq mmg xda ong hari tu...
semuanya ke "LONGKANG" hampeh siot...


diorang lagi...
mananya gambar aq???
haishhh... sabaw je laaaa...


motif diorang ajak lepak ari tu sebenarnya nak bergambar ja
klu korang x caya cer la tngok gambar2 nie semua...
hahhahaaa...


akhirnya muncul gak muka aq...
hari tu x ramai orang.. sooo x la segan sngat...
ada juga yang baling bola bowling kebelakang...
mmg gelak abis laaa...

bab baling bowling kebelakang ni...
aq teringat member sekolah aq sorang...
penah juga jadi msa kami men bowling...
time tu mmg ramai awek men bowling kat kiri kanan...
mmg malu abis member aq nie... kahkahkah...


mmg style habis...
siap ada y pakai kain tuu...
gaya baling ja hebat...
last2 semua ke "LONGKANG" jugaaa...


bergambar sebelom bergerak ke next port...
waktu tengah hari... perut sorang2 pon dah berdangdut sakan
kami cari kedai makan n mencekik puas2...
hahhahaa... masa tu muncul sorang lagi member kami...

lepas isi perut kami naek pulak bangunan y lain...
mencari karaoke box...
masing2 semangat nak menyumbangkan lagu2 yang sumbang...
hahahhaa.... layan jeeerrr...


fatty, dila, nad, farah, cty, caein, kak rose

time dalam lift...
aq juga jadi mangsa time nie...
pakat riuh suruh snap gambar... hadoiiii... hahaha


aq pon tak terkecuali menyumbangkan suara aq y merdu nie
cuaca yang cerah tetiba ribut lepas kami masuk karaoke box...
hahhahhahaa...
masing2 sporting mnyanyi...
time stdy dulu xpulak nak nyanyi... semua malu2 kambeng
skrang semua pakat pegang mike nyanyi sakan... hahhahaa


kak rose n azida...


enjoy... masing2 tunggu turn nak melontarkan suara..
hahhahaaa... aq lupa lagu aq y aq nyanyi ari tu...
main play ja... blasah lagu mna y ada...


time nie lagu apa tah...
aq dah lupa daaaaaaaaa... hahahaa


klu tak silap fatty tengah tarik lagu ashiteru
sporting habis.. semua wat muka tak malu ja hari tu... kahkahkah

ok lah... aq xtau nak taip apa dah nie...
2,3 hari otak aq tengah beku memikirkan paper work...
sampai xda mood nak wat kija len...
nanti lapang2 aq update lagi xtvt aq yang terbaru...


wassalam
adiosss... amiosss...

14 comments:

  1. seronok main bowling ye :) aku, tak reti nak main bowling ni . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa pulak tak reti maen...
      baling je la bola tu... mudah jaaa...

      Delete
  2. Wah.. Meriahnya depa.. ^_^ Apa2 pon.. Selamat Hari Malaysia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa laa... sekali sekala ja nak jumpa
      dah jumpa comfirm la meriah kan....
      bnyak topik nak dibicarakan...

      Delete
  3. semua bunga mengelilingi kumbang . Btw best , nampak enjoy jea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah3... jngan salah paham...
      kumbang2 yang laen sibuk wat overtime...
      ada sekumbang ja y free ari tu... hahhahahaaa

      Delete
  4. Replies
    1. mana da... xramai pon...
      biasa2 jaa... jejaka2 xdapat menghadirkan diri...
      terpaksa menyesuaikan diri dgan gadis2... :)

      Delete
  5. seru sekali :)Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  6. It's very straightforward to find out any matter on web as compared to books, as I found this piece of writing at this site.
    Look into my homepage best beat making software

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers