Tuesday, September 11, 2012

Semester Baru, Roommate Baru

-assalamualaikum-


apa khabor orang2 blogspot...
hahhahhaaa... dah lama rasanya x meroyan kat sini
kesibukan diri dengan orientasi adik2 junior UUM...
5 hari berkampung... macam2 ragam dan kerenah

apapon semuanya telah berlalu...
kami barisan AJKS berjaya harungi segalanya...
dan bagi aq... tugas dibawah biro PTPTN baru bermula
lepas nie kena bantu junior2 pasal PTPTN pulak...

apa yang aq nak kongsi kat sini adalah berkenaan roommate baru aq
sepanjang orientasi aq ternanti2 siapakah gerangan yang bakal berkongsi bilik dgn aq
dan... dimalam terakhir orientasi... segala nya terjawab
seorang kenalan y tinggal seblok, separas, kini menjadi sebilik dgn aq



Nur Adhwa



gambar kat atas nie masa kami join program di Batu Kurau Perak...
(roommate berbaju merah)


team bola sepak UUM yang kalah.. kahkahkah
(roommate berbaju merah dihadapan)


aq harapkan perjalanan sem nie lancar...
perlukan kekuatan untuk meningkatkan lagi pointer aq sem nie
aq ketagihan nak merasa "DEKAN"
dah 2 sem kempunan nie... haishhh

ok laaa.. malas nak cerita panjang...
esok2 aq nak update pasal minggu orientasi lak...
tengah mengumpul gambar sekarang nie...


wassalam...
adiosss... amiosss...

10 comments:

  1. Laaa.. berumetkan pakcik tu ka,
    Haha..

    Jom2 pulun bg pointer up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaaa... dia dah lama tau aq nie roommate dia...
      tapi dia wat senyap ja...
      dia kata nak suprise aq...
      last2 dia kena call aq sebab xda kunci bilik...
      xjadi nak suprise sangat laaaa...

      Delete
    2. hahaha..
      surprise la sgt..
      kim slm la kat rumet hg weh..

      Delete
    3. insyaallah...
      dia mai nnti aq gtau...
      dia awai2 dah cabut balik kampong..
      maklumlaaa... orang dah abih ko-k

      Delete
  2. semoga dapat DEKAN sem ni..
    do the best!!
    ;[)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aliff...
      semoga tercapai apa yang dihajatkan...
      cam na praktikal.. dah beres ker???

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers