Monday, July 5, 2010

Bermula semester 5

-assalamualaikum-

hai… lama aq tinggal blog ni…

tak sempat nak update

emm… aq ary ni free ckit tu yang nak update ni..

al-maklumla… kuliah dah start

banyak benda nak kena setlekan

subjek tuk semester ni mmg killer-killer semuanya

ada yang kena jalan kira

ada juga yang baca dari kulit depan

......sampai kulit blakang..

nak tercabut mata aq tengok..

hahahhahahaa…

macam2 la

tapi yang best semua lecturer sempoi2…

klu markah teruk mesti aq yang tak study tu…

hahhahahhahahaa

apa pun terasa la cikit tahun ni

sebabnya penasihat akademik sendiri

yang ngajar kita org...

sebelum ni kami xpenah kenal pun ayahanda kami...

dengaq org cakap macam2 sal dia...

tapi hakikatnya bila dia mengajar besttt....

tak sangka lak aq ayahanda kami mcam tu...

sporting....hahhaahhaaa

aduhhhhhhhh...mata aq dah tak larat sangat ni...

baru balik kelas...

apa pun seronok bila dah mula balik kuliah

lama tinggal study...

karang kena pulun jaga pointer pula...

k lah...

aq nak baring2 dulu...

malam kang ada koja pulak....

k.....wasalam...



0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers