Saturday, July 17, 2010

Main Bowling La Pulak???

-assalamualaikum-


emm.. ptg ni aq saja borink2...
sementara tunggu ptg redup ckit
nak p men sepak takraw kat tasik,
aq nak masukkan beberapa keping gambaq...

gambaq2 ni kami ambek masa tengah release tension kat pusat bowling...
(walaupun aq kalah dalam p'tandingan tu)
kat member2 aq y senasib ngan aq...
len kali kita lawan lagi...
aq nak tebus kekalahan... hahhahaa




ni la antara member2 aq yang join...
tapi tak semua main...
"shy-shy goat" depa kata...

yang kat bawah ni muka sporting yang menang bowling kali ni...
hahhahahhaaaa...
cam xcaya dia boleh menang.... tahniah!!!



emmm... abis dah....
tapi ada lagi...
dalam perjalanan nak balik
sempat lagi depa tarik aq tok bek gambaq skali...
waduh3...
yang tak leh blah depa nak bek gambaq kat poster 4 madu...
segan aq dok kat c2...
dah la ramai orang dok lalu...
waka...waka....


apapun aq enjoy sangat ptg tu...
sakit tekak aq dok gelak kat c2...
mcm2 kerenah depa ni...
sporting sangat....

ok kat cni dulu...
nnt ada masa aq post lagi...
k...bye...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers