Sunday, July 18, 2010

Time Cuci Perut...waka..waka...

-assalamalaikum-


lama dok rancang nak p jogging...
akhirnya pagi ni (17-07-2010)
dapat gak p lari2 kot tasik DARULAMAN...

rancang punya rancang ramai gak yang nak join
tpi bila call pagi tu...
sorang pun x angkat...
(masih membuta latu.......)

aq pun p la ngan member2 yang leh sudi
xramai orng pagi tuu
xla aq rasa segan sangat...
maklumla...nak jogging pun main2 ja...

bila dah abih seround...
terjumpa lak ngan sorang mamat ni...
nama dia FATHHI @ lebig glamour KORDI



alang2 t'jumpa dia..
aq suruh la dia tangkp gambaq kami jap...
balik2 gambar dia pula yang dia ambek...
(hampehhhhhh...)



lari baru seround ja...
tapi dah macam separuh nak mati..
hahahahahhaaa...
posing ja lebih...



bila orang tak ada macam2 la kami buat...
ciap dok lawan pamping lak tu....
hahahahhaaa...
nak dapat sepuluh kali pun seksa nak mampos...



haaaaaaaaaaaaa....
yang ni pulak aksi member2 aq...
MUIZ & AZWAN
nak tunjuk kuat kat aweks2 latu...



bila dah penat macam2 jadinya...
tengok!!!!!!!!!
muka pun dah macam pa g...
time ni perut dah ingat kat roti canai ngan teh tarik ja...
hahahhahaa...
(cm na la nak kurus kalau cam ni...)



macam2 daaaa...
segenap pelosok tasik kami posing...
dalam air tasik ja tak turun g...
hahhhaaa...



emmm... cam ni la jadinya bila borink...
pa pun minggu depan kitaorang nak jog lagi...
arap ramai member leh join...
baru gempak...

k... dah nak tidoq...
esok ada dua kuiz kena buat...
tapi tak study lagi..
keja dok ngadap natang ni ja...
hahaahahhaaa...
( kalu cam ni kompom bungkos...)

k...wassalam...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers