Saturday, October 2, 2010

Jamuan Makan

-assalamualaikum-

memories 02/10/2010

sedaq x sedaq kita dah masuk bulan 10
walau bgitu, syawal masih lagi bersama kita...
ni bermakna raya masih ada...heheheee

hari ni aq ngan kawan2 skelas telah dijemput oleh
(saudari NADIAH)
untuk makan2 kat umah dia...
walaupun xramai tapi best la juga... boleh makan free...
hehehehheeee

kat bawah ni gambaq kwan kitorg yang jempt ke rumah dia..

!
!
V


gambar ni masa otw nak pegi umah dia ptg tadi...
perhhh... ujan lebat nampaknya kat kedah ari ni...
nasib la kawan aq tu kasi tumpang keta bapak dia...
klu tak alamatnya mmg tak bleh merasa makan free la aku...
hahahahaahhahahaaa
thanks to JIMMY cos sudi ambek n antaq aq...


ni gambaq si NERK yang hyperhapy ary ni...
apa yang happy sngat pun aq xtau la...


bila sampai ja terus makn... hahhahaaa
sekoq2 muka lapaq cos x lunch lagi...
nasib la member aq ni wat nasi...
klu tak balik singgah kedai mamak la jawabnya...
huhuhhhhuuuu...

rajin sunggh tuan umah ni... ank sape ni???
!
!
V


ni antara geng2 laki n pompuan yang dapat sampai dgn selamat
huhhhuuu... walaupun ada y basah sedikit...
!
!
V


tudiaaaaaaaaaa... makan sunggh kawan2 aq ni...


dah nak balik...
singgah kejap ja...
balik dng perut yang kenyang...
heheheheeee


dah x ujan jadi tak la merbahaya sangat masa balik tadi...
so sampai ni saja entry malam ni...
esok2 klu aq rajin aq post lagi noo...

k wasalam...

3 comments:

  1. gambaq ari ni xbanyak... emm.. nasib la korang semua... klu x lagi bnyak aq upload.. heheheheee

    ReplyDelete
  2. TAK ACI ! gambar aku lgsg xde . majok !

    ReplyDelete
  3. e'elah... majuk la sangat ang tu... tu la pasal.. sapa suruh ko balik kampung.. hahahhahaa.. kan dah kena tinggal...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers