Sunday, October 3, 2010

Sangat Kretif

-assalamualaikum-

kali ni aq masukkan gambaq2 kretif y ang dapat dari member aq...
(Jimmy)
jom tengok apa y kretif sangat tu...



apa macam...
korang penah terpikir ka nak wat macam ni...
ada bakat ke???
aq kompom tak menjadi rasanya...
hehheheeee...

5 comments:

  1. Wah!!sangat kreatif..mmg tak pnh terpikir..thx for sharing.
    _____________________________________
    Recent Post:Free Badge Tak Nak Merokok

    ReplyDelete
  2. hehehee.. tq @rtzam... ni pun kawan yang kongsikan.. mmg kretif, ssh nak jumpa org y boleh buat mcm ni... 1 dlam 1000

    ReplyDelete
  3. dah pernah tgk tapi tetap kretip.kih3.

    ReplyDelete
  4. sanagt kreatif kooot!!! haha

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers