Tuesday, September 28, 2010

WHY??? kenapa...


WHY???

kenapa....

aku rasa tertekan sangat ketika ini...
macam-macam masalah berkeliaran dalam kepala otak aku...
rasa teruk sangat keadaan ni...


WHY???

kenapa...

aku study macam tak sungguh-sungguh...
bila tak paham mula rasa berputus asa...
susah sangat nak tumpu perhatian...


WHY???

kenapa...

hati ini rasa tak tenteram...
fikiran melayang jauh ke mana...
buat kerja serba tak kena...


WHY???

kenapa...

aku rasa hidup ni macam kosong saja...
macam ada ruang kosong yang tak terisi...
hati aku gundah...
perasaan aku goyah...


WHY???

kenapa semua ni terjadi kepada aku???
apa aku lalai dengan mainan dunia???
atau aku tak pernah cuba buat perubahan???
atau aku perlukan sesuatu sebagai tempat luahhan perasaan???
atau sememangnya aku ditakdirkan begini???

...kenapa...

6 comments:

  1. salam...aku dlu pun stdy cam hang gak...rase gelisah aje...tp mujur ade rumet aku budak sik die byk bg nasihat kat ku..first ingat tuhan dan betulkan niat kite tu...

    ReplyDelete
  2. tq bro atas nasihat...
    study ni makin lama makin mencabar...
    klu hilang pertimbangan boleh jadi gila dibuatnya...
    smakin kita study smakin kita terasa diri kita ni sebenaqnya bodoh sangat...
    macam2 benda yang kita tak penah blajaq n ambek tau....
    kita ingat ilmu kat dada ni dah cukup tok hidop... padahal semua tu hanyalah tanggapan kita ja...
    realiti kita tak penah sedaq...
    emmmm???

    ReplyDelete
  3. hahah kenapa ada soalan kenapa? kalau takde, takde la ko runsing sangat hehe

    ReplyDelete
  4. hahahhahahaa....
    nak wat cam na... setiap masalah mesti ada sebabnya...
    sebab tu la yang nak cari penyelesaian ni..
    hehheheheeee

    ReplyDelete
  5. erkk aku pun xthu kenapa? hehe

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers