Saturday, March 5, 2011

Oh! Projek ku...

-assalamualaikum-



hai semua orang2 kampong...
pa cer skrang ni...
emmmmm... nak menaip pon malas malam ni..
letih mengadap lappy ni la...
sehari dohhh... naek jemu aq natap lappy ni...
tapi apakan daya dah terpaksa


malam ni aq just nak gtau kesibukan yang melanda diriku
dalam 2,3 minggu ni...
letih sesangat sampai xsemngat nak buat apa2 pon...




bnyak sungguh dugaan bila disem akhir ni kan
tak putus2 dengan kuiz+asgmt+test
dalam pada tu ada pulak 2 projek yang kena ciapkan dalam masa sebulan lebih ja
perrrhhh...
macam mana senior2 aq wat ha...
diorg xletih ka???


tah la... aq pon dah naek puning ni haaa....
setiap minggu ada ja draf yang nak kena antar...
letih otak nak pikirkan semua ni...
dah la tiap2 malam 3,4 pagi baru leh tidor...
klu tidor awai alamatnya xsempat nak study la..


apapon aq mengharapkan sangat sem ni semua paper aq lulus
n kengkawan aq pon sekali la...
xbest la bila datang konvo xcukup corum kan...
aq arapkan aq n mmber semua dapat bertahan
dah tak lama... 1 bulan ja lagi
lepas ni semuanya akan bebas...


kay lah.. malas nak taip panjang2...
malam ni baru ciapkan second draf
esok nak kena submit...
naseb sahabat sejati datang membantu ringankan beban
sooo... malam ni aq nak rehat awal...
malam esok lak aq study...
dah xda mood nak buka buku malam ni...


ok c u later...
wassalam.. adiooooooooossss

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers