Wednesday, March 9, 2011

Pengalaman Pertamaku???


-assalamualaikum-


hai semua... apa cer??
harap2 semua cihat hendaknya
malam ni aq just nak cita pengalaman aq...
hahhahhaaa... bagi korang mgkin dah cemuih...
tapi bagi aq ni la first time aq maen


hari ni aq diajak oleh member2 umah sewa tok maen futsal
FUTSAL!!!
tak penah dalam idup aq jejak kaki ke gelanggang futsal
apatah lagi maen
hahhahahhaaa... paham2 je la...
berat badan yang melampau, buat aq xselesa ngan game ni
tapi sebab desakan n semangat kesukanan
aq pon join la walaupon xpenah maen
seingat aq...last time aq maen bola sepak masa skolah rendah
dah lama dohh... hahhahaaa


ni aq letak member umah aq n 2,3 lagi member laen yang join
maen klu xcukup memba ni mmg letih
kami maen 4 sebelah perlawanan sukasuki
baru aq tau betapa letih lari dalam gelanggang tu
hhahhahahhaaaaa...



aq maen redah ja...
kejap jadi pemaen kejap jadi goal keeper
aq try meledakkan goal lawan
tapi hampeh...
walaupon begitau...
aq telah berjaya menembusi pintu goal sendiri
dengan menepis setiap bola yang diterima kedalam goal
hahhahahhaaa...


mmg tak profesional lagsg aq ni...
dah la xreti maen.. jadi goal keeper pon xreti
hahahahhaaa
dah namapon perlawanan sukasuki
banyak gelak dari maen
hahhahahhaaaa


then bila dah balik umah
aq mula rasa cekang2 betih n sakit tapak kaki
tu la pengalaman first time aq


k stakat je la...
aq nak buka buku pulak...
nak start buat keja yang bertimbun2...
mata dah berat
tapi nak tahan jap bagi siap keja yang sepatutnya siap dulu


k.. free2 aq update lagi...
okiesss....
wassalam...adioooosss...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers