Saturday, September 24, 2011

Dua Dalam Satu

-assalamulaikum-


halooo... hai semua...
lama dah rasanya xmengupdate blog
kesibukan yang melanda diri
ditambah dgan masa y xmengizinkan


malam nie just nak bagi tau yang aq dah dapat mngejar impian
impian yang selama nie aq nantikan
xlaen nak melangkah masuk ke menara gading
walaupon masa diploma dulu aq berpeluang masuk Universiti
tapi aq tolak tawaran tu sebab aq memilih Politeknik


skrang dah tiba masa aq terus melangkah
mengejar cita2 aq




alhamdullillah....
aq dapat menyambung pelajaran di:
Universiti Utara Malaysia (UUM)
dalam bidang y aq ceburi accounting


baru ja mendaftar masuk 3 hari lepas
20 september 2011
3 hari selepas kluar surat tawaran on9
sempat juga hadir orientasi tok 2 hari
hari kamis kena tetapkan jadual n masuk first class


tok pengetahuan korang
pengambilan second intake nie mmg memeningkan
better klu dpat masuk first intake sebab korang akan ada banyak masa untuk urus semua benda
macam aq nak kena terkejar2 dalam masa sehari ja untuk setlekn semua benda


bebalik kepada cerita hari nie
aq ada kat kampung
(budget U jauh dari rumah.. hehehe)
ESOK!!!! 25 September 2011
untok mengambil segala usaha aq di PoliMAS selama 3 tahun


KONVOKESYEN POLIMAS KALI KE-25


syukur aq dapat sidang 1...
boleh merasa ambek dgn Sultan KEDAH




bermula esok disahkan aq seorang graduan DIPLOMA
lallalalallaaaa...
tunggu lagi 3 thn setengah pulak untok menghabiskan IJAZAH
harap2 xda halangan yang mendatang




esok nak buat cam nie la...
hehhehehee
tapi PoliMAS xda topi konvo
so xelok la nak lambung2 songkok
ermmm.... hahahahhahaaaa


k lah... xmau taip panjang2 malam nie
nak tengok apa yang patut
pagi esok xla kalut sngat
k... papai


wassalam
adiosss... amiosss

6 comments:

  1. tahniah sebab dapat masuk UUM.. aku baru je habis.. slamat menjalani kehidupan sbg student uni.. simpan bnyk2 memori nnt dah habis mesti duk tringat mcm aku heheh.

    ReplyDelete
  2. congrats utk semua, pasni upload la gambar hostel dia, suasana dia...hehe :)

    ReplyDelete
  3. haffiz - terima kasihhh... doakan saya berjaya

    ReplyDelete
  4. Miss A - hahhahaaa.. insyaallah.. senior UUM la nie... pesanmu akan ku ingat.. hehehehee

    ReplyDelete
  5. Adam - lepas nie la nooo... satu pic UUM pon aq x snap lagi... lepas nie aq try uploade masuk blog

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers