Saturday, September 3, 2011

Koleksi Kad Raya 2011

-assalamualaikum-


hai semua...
salam syawal salam kemerdekaan
apa cer kome semua
dah 5 hari aq xberblogging


almaklumla....
mood raya xabis lagi
hehehehee
apamacam... banyak ke dapat duit raya thun nie???


ok lah... bila time raya nie rasa malas nak on blog
tambah2 xtau nak taip apa
banyak cerita nak kongsi
tapi xdan nak luahkan dalam blog nie


ok kali nie aq nak post koleksi2 kad raya yang kawan2 bagi
tahun nie semua maen tag2 kat dlam fb ja
kad raya aq tahon nie siap dlm 2,3 jam ja
kat bawah nie kad raya aq




ok... yang banyak2 kat bawah nie kad raya kawan2 aq...
kad raya yang special dari Adam Idris
siap letak nama sorang 1
lepas tu post dekat wall fb aq
dengaq cerita terhad kpd 30 orang ja
bertuah aq salah sorang y terpilih
kad raya paling kreatif bagi aq..


kad raya : Adam Idris


kad raya : Ieda Othman


kad raya : Jimmy Azimin Ali


kad raya : Hilmi Aziz


kad raya : Firdaus


kad raya : Syafiqah Wajihah


kad raya : Hazwani


ni antara kad2 raya yang aq dapat tahun nie
terima kasih kawan2 sebab sudi tag nama aq dekat kad raya korang
sepuluh jari ku susun memohon keampunan
xdapat menghadirkan diri ke rumah korang semua


tahon nie aq raya dgan family ja
tak sempat nak singgah umah kawan2
tengok la bila lapang2 nnt aq pegi ziarah
maaf ya kawan2 semua... xdapat nak penuhi jemputan


insyaallah tahun depan kita raya sekali
ok.. stakat nie dulu tok malam nie...
esok2 aq post lagi entry...
banyak lagi nak dikongsikan dlam nie


wassalam
adiosss... amiosss...

2 comments:

  1. boleh la... nie pon sebab aq ada akaun facebook... klu x, mmg xdapat la nak merasa kad raya tahun nie.. hahhahahaa

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers