Thursday, September 29, 2011

Rentetan Konvokesyen Polimas Ke-25 2011

-assalamualaikum-


hai semua...
apa khabar??? cihat????
harap2 sihat la hendaknya...
dah beberapa hari aq xsinggah blog nie
tah knapa rasa malas


tapi malam nie terasa lak nak update
xlaen xbukan nak sharing maring cita konvo
aq skrang dah bergelar seorg

GRADUAN DIPLOMA LEPASAN POLITEKNIK

syukur... dah selesai satu bab pelajaran dlam idup aq
tinggal di UUM ja yang masih aq tercari2 haluan yang masih kabur


berbalik kepada topik asal
aq telah menghadirkan diri ke
Majlis Kovokesyen Ke-25 PoliMAS
aq dapat naek sidang 1..
seronok sngat2 sebab terpilih hari tu



kat bawah nie aq bebrapa gambar
sejujurnya aq nak bagi tau y gambar nie semua aq rompak dari blog n facebook member2 aq
hari konvo aq mula nya happy ja
seronok... xcited... teruja semua ada



macam YB x???
heheheheeee



tapi satu hal yang buruk tlah jadi pagi sebelom aq sampai PoliMAS
aq xcident dgn kreta kancil d trafic light jitra
nyesal aq... tu la y slalu jadi klu syok lebih
dah melayang RM300 bayar pomen repair kreta maklong tu


mmg aq cuai laaa...
bawa keta rapat sgat
bila mak long tu brek mengejut ja
terus aq baham bumper blakang
shitttttttttttttt...
hilang terus mood aq ari tuu... terkejut pon ada


lepas setle kat trafic light tu terus aq pegi poli
dah mula aq kena sound ngan bapak aq
terima ja la seadanya apa y disampaikan...


masa kat poli aq cuba lupakan semua kejadian pagi tu
aq cuba cari mood nak happy2...
boleh la nak senyum2 dgn kawan2...
snap pic pon xbnyak dah



gambar dgan kengkawan klas DAT1-6A yang dapat sidang 1
(aq, ain, dila, cain, dyna, ieda, ros, azida)
tahniah semua!!!


yang nie gambar lepas habis konvo
sempat ambek gambar cikit ja



bergambar dengan mak ayah tercinta



yang nie dengan keluarga
tapi sayang akak n abg ipar aq xdapat balik





adik aq pon nak merasa juga...
kasi dia pegang jap..
orang kata ambek berkat... hahahahhaaa





jalan2 nak hantar jubah aq jumpa amir n shah
sahabat aq kat umah sewa...
geng melepak la nie



yang nie member klas...
wahidah - dapat Anugerah Pelajar Cemerlang Jabatan Perdagangan
tahniah beb... ko mmg layak dapat...



sahabat2... diorang pon sidang 1 gak
tapi course teknologi maklumat
(muiz, shida, shah, amir)



selesai sidang 1


ok kat bawah nie gambar2 hari ke2 n ke3 konvokesyen
hari ke2 aq xboleh pegi jumpa sahabat2
sebab ada klas
segala planning aq nak pegi konvo nie pon terbantut
sebabnya aq masuk daftar di UUM
tapi x pa la...
mungkin ada hikmahnya
so aq xjadi la nak melepak dgan kawan2


hari ke3 tu aq kelas pagi ja
so petang tu aq terus pegi jitra tengok kawan2 aq dari jabatan Perdagangan n IT terima diploma


gambar2 kat bawah nie 100% aq rompak
so jngan marah ye sahabat ku semua...




time jejalan pegi ambek sijik AKJ dekat unit exam
tapi malangnya sijil kami xda...
laen hari la poli akan pos


yang bawah nie pulak masa menunggu pengasahan ponteng klas
dah lepas konvo baru terhegeh2 nak cari surat pelepasan
nasib ada lecturer yang baek hati nak tolong kami
tq...




sahabat2 aq yang dapat berkonvo tok hari ke2 n ke3
tahniah korang semua...






sempat bergambar dengan blogger ADAM IDRIS dalam dewan Sri Mas


kawan2 aq... (adam, jimmy, zul, jamil)


macam2 ragam...



nie pon geng2 blogger gak nie
first time jumpa si piqa... sebelom nie dok komen2 dlam fb ja
kenal pon x... hehehheheheee



yang nie lak member2 JPP PoliMAS
(adam, kak su, irsyad, nasir, akmal, kordi, bib, nuiam, bob)
... tahniah ...


ok tu la seba sedikit gambar2 konvo yang dapat aq kongsi
tangan pon dah malas nak menaip
stakat nie dulu ye...
esok lusa aq datang lagi


ok.. wassalam
adiosss... amiosss...

6 comments:

  1. yeayyy ade gambar aku...hehe thanx

    ReplyDelete
  2. Adam - tu pon rompak dari facebook ang la... aq xsempat nak bergambar pon ari tu dgn member2... rugi2..

    ReplyDelete
  3. Orkid Melur - why... xcaya ker??? hehehheheheheee

    ReplyDelete
  4. Tahniah ya...

    polimas tetap di hati.. tempat belajar, tempat koje... kenangan kenangan... huhuhu!!

    ReplyDelete
  5. Amyna - mana boleh lupa... tepat jatuh lagikan dikenang... ni kan pula tempat tuntut ilmu... polimas banyak ubah idup saya

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers