Monday, October 24, 2011

Jom Balik Kampung!!!

-assalamualaikum-


halo semuaaa... selamat petang nan mendung
apa cer ari nie
sihat semuanya???


ok hari nie aq dengan rasa yang xterasa mengishtiharkan ESOK CUTI
oleh itu esok aq akan berangkat pulang ke kampung halamannnn...
hahahhahahahahaaa
seronok la aq bila tau cuti midterm 2 minggu
huahuahuahuahuahua


budget kampung tu jauh sngat...
happy mengalahkan orang nak balik sarawak,
nak kena naek bas/kapal terbang 10,20 jam,
padahal kampong sebelah universiti ja pon
aq pulak yang hapi lebihhh
time cuti apa maksudnyaaa

!
!
!
!
!
V




yeahhhhhhhhh
kita honeymoooooooon
hahahhahahahhaaa


haneymoon la sngatkan
ko xtau beban cuti nie cam mana
klu boleh cerita dah lama aq ceritakan
sangat berat beban yang kena tanggung




bagai nak patah pinggang menanggung beban
xtau la mampu ke tak aq nak tempuh beban time cuti nie
dengan bermacam2 masalah lagi kat U nie yang xsetle
aq pon xtau la cam na nak buat
soo tadi member aq syor kan aq handle masalah aq dgn senyuman
erk...



harap2 boleh la selesai masalah aq klu aq senyum nanti ehh
tu la nasihat yang si Ieda kasi kat aq
nasib la midterm exam aq dah lepas 3 paper
tu pon jenuh berhempas pulas aq nak hadapi
tinggai 1 paper ja lagi nak kena setle kan lepas cuti midterm nie


karang nie masalah yang aq nak kena tempuh
xlain xbukan assignment laaaa




hampir semua subjek ada assignment
hadoiii...
mmg kena bahagi masa betol2 time cuti nie
(betol ka nak bahagi masa... tah2 balik cuti nnti lupa semua keja...)


n tempat yang paling kerap aq nak lepak asanya kat library
tu la dulu malas sangat nak masuk library
skrang dah dapat keja banyak
mula la nak cari library nak buat rujukan


hahahhahhahahaaa
yang paling aq tencen hari nie n kemarin aq masuk library UUm
sebuah buku pon aq xboleh cari
sistem bermasalah la apa la
klu x boleh la mula wat keja cikit2
nak tunggu cuti nie semua mmg jenuh la...




esok dah nak balik
pagi2 esok kena juga masuk UUM dulu
nak kena g cari lecturer
nak cop borang ptptn ciap2...
klu xsiap jenuh balik nanti


klu lambat dapat ptptn ni
sakit la aq nak tempuh sampai hujung sem nie
tu ja la harapan aq
malas nak nyusahkan mak ayah


k la... aq pon xtau nak taip pa lagi
sekadar nak kongsi masalah ja
sapa2 yang xsuka tu maap la nooo
wassalam
adiosss... amiosss...

8 comments:

  1. Eya - ermmm betul juga kan... pemikiran kita yang membuatkan kita tertekan... n beban tu sebenarnya xberat klu kita pandai bahagi masa kan...

    ReplyDelete
  2. jgn mls2 kwn. smoga bjya dmenara gading :)

    ReplyDelete
  3. Farah - terima kasih nooo... doa2 kat aq wey... semoga ang pon berjaya dengan pilihan ang... selamat2

    ReplyDelete
  4. minggu pertama enjoy,
    minggu kedua baru settle esaimen.

    chill weh..
    jgn tensen2..
    hehe :D

    ReplyDelete
  5. Nurkaloi - untung la sngat kan.. keja pon sakan la juga... sepadan dengan cuti...

    ReplyDelete
  6. Farah Azyanti - amboi... orang buat la keja dulu... minggu kedua baru best nak raya... kja dah stle...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers