Saturday, January 1, 2011

1.1.11 @ 01/01/2011

2011

-assalamualaikum-

selamat tahun baru
ari ni adalah tahun baru kepada kita semua yang berada siMalaysia khususnya...
masihkah korang ingat lag makanan yang pertama kali korang jamah bagi tahun ni...
dengan siapa kornag berada menantikan detik 12 tengah malam 01/01/2011...


semalam adalah detik yang tak penah aq duga
last2 minit aq dipanggil turun ke bilik gerakan
adoiiiiii... cancel smua program nak sambut tahun baru
majlis nak buat ari ni.. tapi keja bnyak tak ciap
jadi terpaksalah semua yang terlibat berkorban masa tok menjayakn program


dengan itu terpaksalah menyambut tahun baru didalam bilik gerakan...
hahhahahhahahhaaaa
walaupon ramai yang mudi sbab tak boleh sambut tahun baru
tapi aq asa sambutan kat c2 lagi meriah dari luaq...
berkeja dngan happy orang kata


dan disitu jugalah aq menjamah makanan pertama bagi tahun 2011
tak lain tak bukan "roti canai"
yang diblanja oleh Pengarah Operasi kami sendiri
Thanks "PO"....
apapon keja malam smalam mmg letih
sampai kepagi terpaksa stay kat c2...


lastly keja2 teks2 ucapan semua pon selesai...
tepat jam 3 pagi kami turun ke dewan buat rehearsal
2,3 kali la juga aq kena repeat baca teks...
tu la jadinya bila dah lama tak jadi m/c
hahhahaaaaa
biar la asalkan program running ok je...


jam 4 pagi aq sampai umah...
masuk ja terus letak kepala n then hilang
sedar2 ja dah pukoi 6.30 pagi....
mmg tak puas nak tidoq..
jam 7.30 dah nak kena kumpul di bilik gerakan
nak buat last preparation


akhirnya.. jam 8.30 pagi program berjalan dengan lancarnya
alhamdulillah.. lega rasanya walaupun aq ketaq dari mula sampai abis program...
lepas abih program sambung lak ngan perbincngan master plan
letih gilerr...
seharian dalam dewan tu...


jam 6.30 ptg baru boleh dilepaskan balik...
lega asanya..
karang ni aq tengah layan kepala...
rasa macam nak pitam ja....
tapi tahun baru punya pasal aq bertahan...
bukan apa.. saja nak post samething.. huhhuuu...
lepas ni kompom aq tidoq xingat dunia..


klah... aq nak cover jap apa yang tertangguh semalam
nnt ada masa aq cerita la...

-wasalam-

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers