Tuesday, January 18, 2011

Lu Kena BEB!!! Khas buat Uncle Jimmy

-assalamualaikum-


kali ni post mengenai sorg sahabat aq ni
yang baru ja menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 21
dia ni mmg master dalam men"tepung"kan orang la katakan
then, kali ni dia pulak termasuk dalam perangkap
yang dia sendiri tak seaq...
hahhahahahhaaa....


tak lain tak bukan
saudara Azimin Sahimin Ali @ Uncle Jimmy





apapon rancangan ni hanyalah spontan semata2
mmg tak rancang pon...
tetiba ja dia nak mai rumah sewa aq...
mmg malang la nasib dia ari tu...
aq pon mesej2 la member serumah yang kluaq makan...
suruh diaorg beli tepung wak balik umah.. mangsa dah ready aq kata...


malangnya aq terputus idea mcam mana nak ajak
dia kluaq rumah sewa tanpa dia prasan kami nak pekena dia
soo... aq pon terpaksa la mesej dgn budak2 prempuan klas
sruh diaorang panggil si jimmy ni kata nak pesan makanan
then Ieda Othman sudi membantu
dalam usaha nak mengenakan muka penuh wanted ni...


dan bila tibanya detik si jimmy ni kluar rumah nak belikan makanan
time tu la Wan Bomoh, Abg Noh Klon dan Shah kenakan dia dgn separuh paket tepung
bertempiaran dia lari... dengan memegang seluar yang nak terlondeh
hahhahahaha... lawak kot malam tu




ni la muka dia bila kena first attack
then, dia pon mai balik kat umah aq lepas penah berlari...
tanpa dia sedari kami ada backup lagi separuh paket tepung
time ni mmg turn aq pula yang nak balas dendam...
hahahhahhahahaa...
aq pon ambek tepung n tuang atas dia...
mmg dia tak lari cos dia tak jangka benda tu..




beginilah keadaan dia
lepas kena dengan aq...
jahat juga aq upanya





backup utama dalam master plan Abg Noh Klon & Wan Bomoh





time ni dah penat lari...
motor aq juga jadi port nak bergambar...
abis motor aq penuh dgn tepung...





bila dah kena dia pon balik la umah
aq harap tepung tu kluaq la nnt
hahhahahhaaa


kepada Uncle Jimmy aq mintak maaf la nooo
cos men"tepung"kan ang
klu tak salah dia kena tepung 3 kali tahun ni
first geng umah sewa aq kerjakan
second geng SPK PoliMAS
third geng klas DAT 6A


malangnya yang last tu dia sempat mengelak
jadi motornya shj yang sempat ditepungkan


apa pon best sesangat bila kita tepungkan orang ni
lepas ni kenala aq berjaga2 bila mai bufday...
hahahhahahhaha...


sekian sudaaaaaaaah...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers