Sunday, January 30, 2011

Family SPK ber"BOWLING"


-assalamualaikum-


entry kali ni aq nak cita tentang family kami berbowling
besa la lepas penat bertungkus lumus hampir sebulan untuk persediaan pilihanraya kampus
akhirnya semuanya selesai


walaupon tak ramai family spk, tapi best la bila dpat dok bersama2 men game cam ni...

seperti besa ni la teman yang slalu ajak aq join program (uncle jimmy)



kat bawah ni la muka2 family SPK yang turun ari tu
happy ja semua...

ieka, aman, shima, wawa, nakiah, n kodok

berbaju hijau.... abg pagey (pengarah operasi SPK)


habis la rambut hang adam....



bersama geng2 veteran... jangan marah noo...

ustaz ikmal, kodok, abg sepet @ mirul, abg jiwa kacau, n ikhmal



macam2 ragam


ada bau masyammmmmmmmm daaa....



aimy, yus, bada, irsyad n bob


oh! tidak... aq dikepit oleh family SPK
hahahhahahhahahaa....



ni lak geng2 control... tapi tak menang pon...
xtion ja lebih...

ieda, bibah, nad, yana






n lastly muka2 antu camera
pantang dapat camera compom memori full
hahahahhaaa.... macam2 gaya dohhh...


riuh rendah mengalahkan pasar hari kat jitra mall ari tuu
apa pon semua olang enjoy....
so stakat ni dulu noo...
nak update blog ni pon sampai 2,3 jam..
besa la warga kampung.... hahahhahhaaa


k wasalam

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers