Sunday, January 16, 2011

Bila dah BORINK!!!

-assalamualaikum-


seperti biasa la... setiap kali aq borink da saja aq nak karang dalam blog aq ni...
anyway, baru2 ni aq n the geng pergi makan kat BURGER GEMILANG
masa on the way balik tu kami singgah jap kat uptown di stadium then singgah pula kat depan pintu gerbang ISTANA ANAK BUKIT


cantik pemandangan kat depan tu bila time malam
apa lagi... naik tanduk la kami kat depan tu...
hahahhahhaaa



ISTANA ANAK BUKIT yang tersergam indah bila waktu malam




ni aq la....






time ni klu tak salah dah pukul 1.30 pagi
mata dah mmg mengantuk..
tapi ada hati lagi nak bergambar...
hahahhahhahaa



Abg Noh Klon kita mmg bergaya la...


...:style:...


tahap kegilaan makin memuncak
nasib tak dihalau pak guard...
hahahhahahhaaa


aq pon nak posing gak...
hahahahahaa


cam ni la kehidupan aq...
bila borink ja semua benda menjadi
n kadang2 tu ada juga yang tak menjadi
tapi lagi best klu event yang jadi tu secara spontan...


well.... malam tu kami tak rancang pon nak singgah cni
bila dah singgah macam2 jadinya
tapi yang penting apa yang kita buat kita enjoy
k... see u in the next post...


pai pai... bye...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers