Saturday, January 29, 2011

emmm... ???

assalamualaikum

orang kata cuti2 ni la perkara paling best
tapi bagi aq cuti la perkara paling bosan
tah kenapa, mgkin kerja bertimbun kot
sampai aq jadi malas nak tengok
(hahaha... apa nak jadi la ngan aq ni...)


ni kan dah last sem, sepatutnya aq kena pulun
tapi sem ni la aq asa aq paling bnyak maen
masuk klas tidoq, lepas satu haram pon xpaham
emmm... aq pon dah jadi mengok skarang ni...
apa nak jadi kat aq ni...


ikut ati aq nak je update blog ni
tapi masalah dengan line celcom
slow macam siput sedut
nak upload pic pon tak da semangat
bnyak gambar2 yang aq nak masukkan
len kali la asa nya....


apa pon aq ucapkan selamat bercuti
kepada semua kengkawan ku sekalian
cuti tu cuti la... asgmt n tutorial jngan lupa ciapkan
hahaahahhaaaaa
(nasihat orang pandai.. padahal diri sendiri pon xbuat lagi)
stakat ni ja la entry aq kali ni...


k... salam semua...
selamat menggubati keboringan anda......

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers