Thursday, November 17, 2011

Aku Dapat RM50... Jadilaaaaa

-assalamualaikum-


yoo... kome semua...
wat gapo tu...
tengah melayan bola ka...
baguih2... kasi support dekat team negara kita


malam nie aq xdapat nak tengok bola...
dok tunggu keputusan dalam fb jela...
tunggu member update status...
jadila... dapat gak tau kputusan...


korang semua penah dengaq tak churp2 n says.my
haaaaaaaaaa...
aq join benda ni dah 3,4 bulan
masih dok kumpul duit


mula2 dulu aq join Churp Churp lepas aq jumpa dalam Nuffnang


nak join klik sini : [join churp churp]


lepas tu dapat pulak invite dari member...
dia ajak join says.my pulak
join jugak sebab masa tu baru abis study
xda keja dok kat umah
keja dok share iklan nie ja


nak join klik sini : [join says.my]


lepas 3,4 bulan
tengok2 says.my aq dah RM50.60
wahhh... lama dah dok tunggu nie
churp churp pulak xtau bila nak boleh




dah lebih RM50
maknanya boleh cash out dah




dah tu dia bagi form nie
kena isi dgn berhati-hati
klu x nanti duit dpat kat orang lain
hahahhahahahaaa




dah selesai send...
lepas nie tunggu khabar baek dari says.my
mintak2 cepat la diaorang proses nooo
huhuhuhuuuu


lepas nie nak fokus dekat iklan2 churp churp lak
aq tengok petang tadi kena cari RM14.03 lagi
lepas tu boleh cash out
perhhh.... time2 duit kurang nie dapat lak duit free
sapa xmau kan...


k lah... buat semua yang nak join
kat bawah nie aq letak link churp-churp & says.my
klu berminat klik ja...





ok.. stakat nie dulu...
nak g tengok status bola sepak malam nie
jom sapa nak ikut
harapan aq MALAYSIA dapat tewaskan INDONESIA
MALAYSIA 5 vs INDONESIA 0
heheeheee


wassalam
adiosss... amiosss...

6 comments:

  1. dah dapat 50.?wah..banyak nya.
    sy punya baru rm8. T_T

    ReplyDelete
  2. xpa2... slow2... saya pon dah 4 bulan baru dapat RM50

    ReplyDelete
  3. first time dapat... mmg ok la kan.. huhuhuhuu

    ReplyDelete
  4. yaaaaaaaaa , tarikh birthdayy kita sama .

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers